Forumet - Finns det ett sätt att förklara för en kille vad man känner och fortfarande behålla sin värdighet?

Finns det ett sätt att förklara för en kille vad man känner och fortfarande behålla sin värdighet?

2587 1 20
Precis som rubriken lyder. Det finns en kille som går i min klass, och jag är totalförälskad i honom. Vi har gått i samma klass i 3 mån, och utbildningen är på 3 år. Vi är jättebra vänner också, men jag vet inte hur jag ska lägga fram de på ett snyggt sätt. Han är störtfin kille på alla sätt också..

Jag känner att jag vill berätta de, men har ingen aning om hur..Och är chansen att jag kommer göra bort mig och behöva stå ut med de i 3 år, så är det inte värt de, men jag känner att jag måste ta ett beslut nu ..

Hade vart jättesnällt med både tips, råd och egna erfarenheter av liknande situationer..[love]

Spana också in:

YaBasta:

säg den klassiska små töntiga repliken "tror jag gillar dej mer än vän" då svarar han antingen "åh fan KK eller??","ja, ja gillar dej mer än vän oxå" eller "fan måste ju hem o äta nu"


Hahahaha, herregud ja vet inte vad svaret hade blivit..De viktigaste är nog inte svaret, mer hur vår skoltid kommer se ut efter diskussionen :O
Iamhere:

men denna situationen ska också kunna uppstå haha


bör väl inte vara så svårt om ni är kompisar och precis har börjat plugga på högskola? :P om inte någon av er är nykterist typ.

men annars så måste du ju inte berätta allt rakt ut på en gång. liks hinta om det lite skojsamt bara, om han gillar dig tillbaks kanske han svarar på dom, typ. eller vet inte riktigt hur jag ska förklara, men ah du fattar.

försök visa det lite smått på andra sätt än att bara säga det, för det kan lätt bli ganska jobbigt och pinsamt.
Förstår inte logiken i hur man förlorar sin värdighet genom att förklara sina känslor för någon. Att inte stå upp för sina känslor leder väl snarare till det.

Jag har alltid snackat känslor på MSN eller liknande. Eller sms. Sometimes en nitlott, sometimes inte. Våga chansa.
Fast tror du inte att det där med att hångla upp honom osv, kan göra så att eran vänskap blir väldigt stel? Han kanske inte alls vill och då kanske det bara blir pinsamt för er båda.

Det ända rätta att göra är egentligen att berätta för honom hur du känner och hoppas på det bästa. Och om han inte känner samma för dig som du känner för honom, så får du helt enkelt acceptera det och gå vidare. Förhoppningsvis så kan ni fortfarande vara vänner. Det kommer alltid nya bussar och man ska aldrig vara rädd för att berätta hur man känner. Även om det inte alltid slutar som man vill.