Forumet - Finns det hopp?

Finns det hopp?

168 0 6
Ska fatta mig kort.

Det är så att en tjej och jag, efter att ha varit smått vänner ett tag, för några månader sedan började träffas och prata mer och mer.
Innan dess hade hon för bara någon månad sedan gjort slut med sin pojkvän, så hon var lite nere, men jag fick känslor för henne.

Sen efter ett tag avtog vår relation och för bara någon vecka sedan berättade jag om mina känslor för henne (under tiden vi umgicks mycket (har inte sagt att jag fortfarande har känslor för henne)), hon tog det ganska bra, och sa att eftersom hon var nere under den tiden så kände hon aldrig riktigt efter..
Däremot har vår nuvarande relation (går nämligen i samma klass) blivit väldigt stel, så har nu bestämt mig för att prata seriöst med henne face 2 face (för första gång på länge, om man inte räknar med när jag berättade om mina känslor (som skedde över internet f.ö.)), och be om ursäkt. Något i stil med att jag ber om ursäkt för att jag öht sa något, men framförallt att jag varit så "pushig" mot att träffas osv (som jag varit nu på sista tiden, innan jag berättade), trots att jag vet att hon har varit nere osv.

För att sedan föreslå att vi ska göra något lite längre fram, när hon är "back on track" och själv vill, men som kompisar.

Bra/dålig idé?

Spana också in: