Forumet - Finns det ingen här som lyssnar på normal musik?

Finns det ingen här som lyssnar på normal musik?

1831 0 85
Finns det ingen på den här sidan som lyssnar på normal musik? Som inte måste spy galla så fort Lady GaGa eller Britney Spears sätts på? Rihanna? Lil Wayne? Är det bara konstiga emosar som hänger här?

Tillåter ni inte er själva att tycka om en låt som går på radio för att ni måste hålla er till er genre? Då kanske ni blir mobbade av era punkarpoolare...

Spana också in:

250 kg kärlek:

Sedan när räknas Britney och Lady Gaga till "normal" musik?


Typiskt svarta människor. Alltså, mörka människor. I själen. Alltid ska ni hugga till och ifrågasätta det jag skriver. Det var inte diskussionen. Det är normal musik, punkt. Utgå från frågan istället. GASH...
För att den vanliga musiken tjatar hål i huvudet på en. Vart vi än går så är den där, förföljer oss, och torterar oss. Tillsist låter all radioskit likadant och då är det helt befogat att spy galla över den. Med det säger jag inte att jag ogillar saker av principer, men när jag hör Poker Face på radion för trehundraelfte gången samma dag så blir det lite jobbigt, ja!
250 kg kärlek:

Jag är inte punkare. Kan du inte svara på frågan istället?


Punkare, emo - same shit different name! Jag blir alldeles yr av dina frågor. Är det här en slags presskonferens? Skulle jag ställt upp på en frågestund så skulle jag döpt tråden till Fråga Angelize.

Stick to the subject.