Forumet - Finns det någon du verkligen inte tycker om (hatar t.o.m.)?

Finns det någon du verkligen inte tycker om (hatar t.o.m.)?

719 1 17

Spana också in:

Folk som raggar på någon som är gift och inte vågar säga något men måste svara tillbaks, familj som jobbar på samma jobb. En som trodde jag var bästa kompis till den. Fjortisar som efter en lång tid visar sig vara väldigt trevliga och prata med efter skolan, de har alltid vart först som kommit fram och pratat. 

Bae soo bins ögon. 
Jack black för han är med i jumanji, såklart. Dolly parton för jag gillar inte hennes joddlande men tyckte hon var intressant som person. 
Den där lärararen i Harry Potter som har rosa kläder, dolores? 
Dobby för alla tycker dobby är så söt. Tillverkaren till bjd dockor och monster high. 

Robin hood och bläckfisken i ariel för jag var rädd för henne men samtidigt tyckte hon var inspirerande precis som den onda i Anastasia. Anastasia för hon finns på riktigt och jag ville vara som henne när hon hittade speldosan. Men mest av allt hatade jag hennes mormors väninna som blev kär i den ena killen, störde mig på hennes lugg. 

Hatar hunden i pocahontas som fastnar i stocken och alltid satt i badkaret och lekte med såpbubblor för det ville jag med. 

Hatar katten i den otroliga vandringen för om det var människor istället för djur hade jag velat vara den katten.

Vem hatar jag mer... en kille på Instagram som bytte från lolita till emo på bara en dag och tog bort kontot med fairykei bilderna, onödigt och ta bort när det är kul att se skillnaden. Samma sak med sångaren i emobandet som också tog bort hans gamla bilder. 

hatar dessa som jag vet jag att jag älskar men låtsats hata och som man inte vet om den är snygg eller ful.  
(kommer nog på mer efterhand)