Forumet - Finns det någon typ av tabletter som stoppar tillväxten?

Finns det någon typ av tabletter som stoppar tillväxten?

3676 0 25
Nej, tabletter finns inte. Man kan genomföra en operation som stannar tillväxten, men den påverkar inte din nuvarande längd, eller genomföra en operation som kortar ner benen (men det är plågsamt, smärtsamt, tar lång tid att läka, kräver mycket fysioterapi - det är gratis och smärtfritt att jobba på självkänslan istället!).

Hur lång är du?

time: Nej, tabletter finns inte. Man kan genomföra en operation som stannar tillväxten, men den påverkar inte dinarrow-10x10.png nuvarande längd, eller genomföra en operation som kortar ner benen (men det är plågsamt, smärtsamt, tar lång tid att läka, kräver mycket fysioterapi - det är gratis och smärtfritt att jobba på självkänslan istället!).

Hur lång är du?
Kille och ca 190 cm lång, eller är 1.90 direkt när jag vaknar ungefär mitt på dagen ca 188.

Spana också in:


time:
Då har du ju förklaringen, dina föräldrar är långa. Det är inget som är medicinskt fel med dig på det sättet. I ocharrow-10x10.png med att du snart är 18 börjar du närma dig att vara fullvuxen - jag tror inte du kommer växa så väldigt mycketarrow-10x10.png mer! 

1,90 är dessutom en fin längd. 
Jag tänker inte växa en cm till, jag är redan lång och behöver knappast bli längre. Är redan tillräckligt lång

elle_: Det är baraarrow-10x10.png snyggt att vara så där lång en kille jag var ihop med var lite mer än 2 m lång :)
ja jag fattar att tjejer gillar långa killar och en del skulle tycka min längd var väldigt attraktiv etc etc men för mig så känns det bara helt förjävligt att alltid vara längst, alltid känna mig skit lång jämfört medarrow-10x10.png andra tjejer förutom de allra allra längsta på typ 1.80, ofta hör att man är lång osv.

Jag vill inte vara så här lång ens och vägrar att bli ännu längre...
trevlig-snubbe:
78kg är okej men du borde äta mer ocharrow-10x10.png gymma så skaarrow-10x10.png du se att du går upp i vikt! Glad
Ja de är sant, skulle vilja ligga på runt 85 kg.. Men hur som helst vet du om det är möjligt att ta något som gör att man inte växer mer?

tjooooo:

Jag vill inte vara så här lång ens och vägrar att bli ännu längre...
Ja de är sant, skulle vilja ligga på runt 85 kg.. Men hur som helst vet du om det är möjligt att ta något som gör att man inte växer mer?
Först om främst, ser du det som ett problem som att andra tycker att det är oattraktivt och att det är ett problem med att du måste gå med böjd rygg för att taket är lågt (ellare snarare andra saker som dörröppningar etc.).
För du är ju 1.9m lång och jag är 3cm kortare än dig och jag ser inget problem med min längd och sedan så är du inte så där lång att det är till problem (egentligen).Många tjejer tycker ju att killar ska vara långa och så men vad tycker du är problemet i din längd?