Forumet - Finns det något sätt man kan bli laktosintolerant?

Finns det något sätt man kan bli laktosintolerant?

496 0 11
Ja, jag undrar ifall man skulle kunna bli laktosintolerant på något sätt. Läste någonstans att man skulle kunna bli det på grund av någon slags maginfektion eller något. Att tarmslemhinnan kan bli påverkad då.

Jag blev diagnotiserad av att vara laktosintolerant för någon vecka sedan. Innan så fick jag alltid slemmiga avföring, magont, huvudvärk, hudproblem osv. Men jag börja undra om detta kan bero på den gången jag inte gick på toaletten en gång, jag spelade fotboll den gången.

Jag lät avföringen stanna i mig, jag kom hem och åt. Inget kom ut. Mått dåligt sedan dess. Folk säger att det kan bli tarmplack utav den kvarlämnande avföringen. Jag undrar då om de kan påverka tarmslemhinnan och på något sätt få mig att bli laktosintolerant?

Tack på förhand!

Spana också in:

micitic:

nej jag är rätt säker på att du inte kan bli laktosintolerant av att låta bli att skita Är själv laktosintolerant, men aldrig hört att det kan bero på tarmplack eller vad du nu kallade det. Jag menar, folk blir ju förstoppade titt som tätt utan att bli mjölkkänsliga.


men kan det inte påverka tarmslemhinnan på något sätt? Jag menar jag förstår inte hur jag kan bli laktosintolerant:S Ingen i familjen är det osv. Alltid varit allergi-fri