Forumet - Finns det tatuerar studio i Stockholm som tar emot 15 åringar

Finns det tatuerar studio i Stockholm som tar emot 15 åringar

1216 1 3
Jag har en fråga finns det någon tatuerar studio som gör tatueringar till en 15 åring med förälderns tillåtelse ?

Jag har länge velat göra en tatuering för att täcka några självskadeärr. Ska snart börja gymnasiet och vill göra innan dess en tatuering för att dölja det. Jag har mina föräldrars tillåtelse så det ända som gäller är att hitta en studio. Har letat mycket men hittar ingen ställe. Kan ni rekommendera eller känner ni till någon i Stockholms område ?

Inga kommentarer

Tråden har 3 svar. Sortera efter:
Det har jag väldigt svårt att tro att en tatuerare skulle acceptera att ex 15-åriga Kalle Svensson kommer dragandes med en vuxen man som han påstår är hans pappa med tanke på att det knappt finns en unge idag som har kontakt med sin pappa utan idag är det bonuspappa ena dagen och plastpappa andra dagen. 15-åriga Kalle Svensson kan ju lika väl ragga upp en knarkare eller alkis på Sergels torg och ge honom ett par hundralappar för att han ska styrka att han är farsan och med lite tur har tom pundaren eller alkisen samma efternamn som 15-åriga Kalle. Nej, jag tror eller hoppas att tatuerarna INTE tatuerar någon under 18 år!
Åldersgränsen är 18 år för att låta tatuera sig. Vissa tatueringsställen kan tatuera minderårig med förälder eller vårdnadshavare med sig. Det är dels för att det är bättre att tatueringen blir välgjord och inte att minderåriga försöker tatuera sig själva med dåligt resultat. Motiv valet blir också moget övervägt med vuxen närvarande. Men är man minderårig och ens föräldrar inte vill att deras barn tatuerar sig så är det det som gäller. Det går att fråga vid olika studior.

Med andra ord, om du får med dig någon av dina föräldrar så ska det nog ordna sig, fast du inte är över 18 år.