Forumet - Finns det tjejer som gillar analsex?

Finns det tjejer som gillar analsex?

7985 0 60

Spana också in:

Jag är inte intresserad!

BetterThanAverage:

Ja, tjejer har precis som killar en G-punkt som går att komma åt genom analen, dock är det fler som ogillar det skulle jag gissa


källa? dockär det sant att både tjejer och killar har mycket känsel runt själva analen, som säkert kan bidra till att även tjejer kan njuta av det.
BetterThanAverage:

Alltså, tjejer har inte G-Punkten i röven men den går att stimulera genom både fittan och analen.


jasså? knäppt, jag trodde g-punkten på tjejer satt på ovansidan av slidväggen, då måste ju typ kewken trycka så hårt mot slidväggen att den undre slidväggen tränger in i den övre så att någon form av skönt uppstår..[rolleyes]fan vad äckligt det lät...
BetterThanAverage:

Alltså jag förstod inte själva mekaniken helt och hållet men gick iaf att stimulera G-Punkten genom analen ifall man kom tillräckligt långt in typ.


what? långt in då kommer man ju längre upp i tarmen och det är ju långt ifrån g-punkten?? g-punkten sitter inte så långt in i tjejen... låter helskumt tycker jag.. skulle inte lita på dom källorna, tror dock på det som jag skrev i början.. Har tjejer sagt detta till dig? eller någon forskare i sexologi? eller har du helt enkelt hört det på internet någonstans?