Forumet - Finns det unga tjejer som inte är rakade mellan benen?

Finns det unga tjejer som inte är rakade mellan benen?

3341 0 59

Spana också in:

fast sånt får man la fan säga eller? Är la jämförbart med att säga typ att poliser är idioter? eller lika breda saker. Låter ju astöntigt att ta bor en kommentar som media folk är slynor? forumet är ju rå kristet, eller time i det här fallet.

Fkpaw: fast sånt får man la fan säga eller? Är la jämförbart med att säga typ att poliser är idioter? eller lika breda saker. Låter ju astöntigt att ta bor en kommentar som media folk är slynor? forumet är ju rå kristet, eller time i det här fallet.
Nu var det inte "mediafolk" eller någon annan yrkesgrupp som åsyftades, utan tjejer som går mediaprogrammet på gymnasiet. Förutom att det finns massvis med användare på forumet som går mediaprogrammet här (desto mindre poliser) är tillmälen som "slyna" inte heller okej. Och nä, jag är inte kristen, och det behöver man inte vara för att reagera när någon kallar tjejer för slynor/slampor/horor och annat skoj som nedvärderar. Party

Ville bara bemöta det här, nu kan ni återgå till diskussionen, som handlar om rakvanor, och som säkerligen kan diskuteras utan att ta till personangrepp. Superbra!