Forumet - Finns här någon som

Finns här någon som

406 0 20

Spana också in:

Jungman Jansson:

het och spelades på radion konstant?


Hört den på radio, ja. Dock vet jag inte hur pass ny den var då (rättare sagt vet jag inte vilket år det var mer än början av 90-talet), har inte mycket minnen från så tidig barndom.

Däremot var jag med om dessa "plågor" om vi nu ska vara nostalgiska, högstadiet närmare bestämt:
[love]
Storchen84:

Sådana radiokanaler har vad jag vet aldrig existerat (i sverige). SR har ju prat, kommersiella radiokanaler har ju reklam.


Reklamen är ju på ett ungefär lika givande som musiken som spelas således får musikkanaler som spelar reklam räknas in i kategorin "musikradio". [no-no]

Om det stör dig väldigt mycket så får du censurerar "endast" i din hjärna [cute]
Jag minns den. Den spelades dock inte bara under 1991, utan ett eller flera år efter det, och det var under den tiden som jag lyssnade på radio som mest. Mitt radiolyssnande under denna period var oöverträffat fram tills för kanske två år sedan, då jag började lyssna på radio igen, men då snarare för att jag gillar Spanarna o.dyl, än för att jag ville lyssna på musik eller för att utantill lära mig de låtar som låg på svensktoppen.
Nintendo:

Inte för mig. Men jag har nog en ganska harmlös pms


Ännu ett[tard]Jag har nog aldrig känt en tjej som beskrivit sin pms som harmlös. Vissa blir illamående av smärtan, andra klarar sig genom dagen, med nöd och näppe. Men du är den första jag är med om som tror sig ha ganska harmlös pms.

Akta dig så du inte får PM's (haha?) av avundsjuka tjejer[wink]

[love]