Forumet - Fira 2-årsdag, hur?

Fira 2-årsdag, hur?

1987 0 13
Hej!

Jag och min flickvän ska fira 2 år tillsammans på lördag, vi har det verkligen fantastiskt ihop! Jag älskar henne verkligen och på lördag vill jag visa det genom en rad romantiska grejer, jag behöver dock tips på vad.

Köpt blommor och så har jag gjort förr och det känns som en självklar grej, tycker om att vara romantisk (om jag får säga det själv[crazy]) och se hennes glada reaktion [smile]

Har ni några tips på mer såna grejer? Romantiska grejer som är ganska enkla att fixa, vad det kostar spelar ingen roll, bara ös på med tips, helst seriösa [smile]

Hon är verkligen värd det!

Spana också in:

stereo total:

Det står sig längre än materiella grejer. [love]


Beror väl helt och hållet på vad hon tycker och vad man isåfall ger henne?

Alla tycker inte som du. Men visst är upplevelser roligare om de är riktigt speciella. Dock tycker jag inte att det är något vidare speciellt att bli bjuden på middag ute eller att gå på Gröna Lund. Men som sagt, alla har olika smak.
Bra tips allihopa. Det jag mer söker är nåt romantiskt jag kan ordna här hemma, innan hon kommit hit, hon bor inte här nämligen.

Fin middag är nog på tapeten iaf, får se vad det blir mer :) men håller med Pendulum, inte för pampigt, därför blir vi bara hemma på kvällen, efter att vi antingen ätit på restaurang eller fin middag hemma :)