Forumet - Fitta har snott mina vänner!!!

Fitta har snott mina vänner!!!

194 0 19
Det är en tjej som har behandlat mig illa sen mellanstadiet som har stulit alla mina vänner. Har sån stor lust att bara slå ner henne (men det är ju ingen bra lösning)

Har snackat med mina föräldrar och jag vill gärna börja på en skola där jag inte känner någon, men de vill att jag ska gå kvar även fast de vet vad den här människan har gjort. Vill börja på internat, men de säger att jag bara få gå i skolan i min stad. Annars måste jag vänta tills jag fyller 18 år och låna pengar för att få gå i skolan. Jag vill hemskt gärna plugga, men det funkar inte när den här fittan har vänt mina vänner emot mig. [cry][sad]

Spana också in:

isola:

Man kan inte "stjäla" människor.
Om hon inte har kidnappat och låst in dem så väljer de självmant.


Hon har retat mig sen mellanstadiet och sen råkade vi hamna i samma klass och jag började umgås med några och sen började hon umgås med dem och sprida en massa skit om mig.

Torftig:

Jag trodde att sådant inte existerade när man uppnått gymnasieålder.


Det gör det, tyvärr [sad]
Postorderhoran:

sluta gnälla och gör ngt åt saken ist. nu är du "ensam" men vad hade du varit om du börjat gymnasiet i en ny stad? [zzz] gör på samma sätt som du skulle gjort då, var ensam eller kämpa lite för att få vänner.


ja, men jag vill inte riskera att jag råkar på några som jag har känt tidigare, det är det som är problemet
PixPoxy:

ja, men jag vill inte riskera att jag råkar på några som jag har känt tidigare, det är det som är problemet


men jag tycker att du verkar vara en bortskämd skitunge som vill ha allt serverat på silverfat av de trådar du skapat som jag läst att döma. ALLA HAR INTE 392043 VÄNNER JÄMT. EN DEL MÅSTE VARA ENSAMMA. Du får väl förihelvete ta eget ansvar för din situation istället för att skyll på en "fitta som förstört ditt liv" herregud. [tired]