Forumet - Fittlukter som inte vill försvinna..

Fittlukter som inte vill försvinna..

6064 0 55

Spana också in:

har hört att intimtvål inte är nåt bra, man ska helst inte använda nån tvål alls där även om dom kallar det intimtvål...

en grej som jag testade som faktiskt hjälper (innan du slösar pengar på lactal och sånt), är att smörja in fittan med filmjölk(eller vanlig fil går säker också bra), och sen låta det vara där ett tag medans man går runt hemma typ, och sen duschar man bort det.
kanske låter knäppt men läkarna osv brukar tom. tipsa om att man ska smörja filmjölk där,och lactal och sånt man köper på apoteket innehåller ju det fast bara mer koncentrerat.

sen ska du inte duscha muttan mer än en gång om dagen, inte använda string hela tiden, sova utan trosor är bra, osv...men det vet du säkert redan
Nobody Told Me:

duschar muttan dagligen


Det kan vara felet!
Man ska absolut inte duscha för mycket där nere, det torkar ut huden och kan skapa obalans. Testa att bara ha duschen uppifrån, och tvätta lite med handen bara, inga strålar rakt på alltså!
Intimtvål kan man väl använda ibland, men viktigast är att använda bomullstrosor och undvika string.

Kolla upp problemet annars, för det ska ju inte lukta när man har kläder på sig...
kimberlyjoness:

har hört att intimtvål inte är nåt bra, man ska helst inte använda nån tvål alls där även om dom kallar det intimtvål...


sant,min fitta gillar inte intimtvål.

kimberlyjoness:

är att smörja in fittan med filmjölk


hört att man ska försöka smeta in slidan med sånt,inte bara utanpå,är ju där phbalansen är rubbad som grund,inte utanför.
Mjo jag har också det problemet men jag var hos gynekologen och hon sa att allt var helt normalt.

Det kan också bero på att du själv känner din egen doft bättre. Du vet, när man sprutat parfym, en timma senare tycker man att man luktar svett så man sprutar på ännu mer.