Forumet - Fittor

Fittor

3312 0 41
Vet att det finns ca 1 miljon trådar om detta. Men jag undrar seriöst hur ni killar reagerar på en fitta med inre blygdläppar som hänger utanför de yttre.

”Är man kär i tjejen så bryr man sig inte och blabla”, jag vet. Denna fråga gäller när det är ett engångsligg/ragg man bara har för avsik att ha sex med.

Undrar också hur vanligt ni anser att det är med utstickande inre blygdläppar, utifrån egna erfarenheter?

Spana också in:

hejhaj:

Men vad föredrar du rent utseendemässigt då?


Jag tror helt allvarligt att personen som tycker att positionen på sina blygdläppar skulle vara en avgörande roll av hur vida en kille skulle vilja ha sex med henne har träffat för många ytliga killar, personer som är villiga att riva ner ett helt förhållande för att blygdläpparna har hamnat på en annan plats än majoriteten av andra blygdläppar.

Med allt detta sagt så hade jag nog oroat mig över det också, ett av våra stora problem är att vi är rädda för varann, VARFÖR går vi inte nakna på sommaren?
Vi är rädda.
Träffa någon du inte är rädd för, om han är villig att riva förhållandet på grund av hur du / nån annan ser ut så är han inte värd att vilja ha sex med.

Men jag vill endå uppmuntra din nyfikenhet, jag har nyss bara dragit " utseende spelar ingen roll " tjafset, som är så himla korkat, men det duger x)

Fortsätt att fråga folk, men om du är orolig över att dina sitter på fel plats så kanske du ska säga det till killen innan ni har sex :)
JoElite:

personer som är villiga att riva ner ett helt förhållande för att blygdläpparna har hamnat på en annan plats än majoriteten av andra blygdläppar


Nej, det är ju självklart, om man är ute efter nåt seriöst så spelar det ingen roll. Men jag undrar mest huruvida ni killar tänder på stora/små blygdläppar när det gäller en tjej man endast är ute efter sex med

JoElite:

men om du är orolig över att dina sitter på fel plats så kanske du ska säga det till killen innan ni har sex :)


Har inget som helst problem med mina egna. [y] Är av ren nyfikenhet jag frågar.
JoElite:

, men om du är orolig över att dina sitter på fel plats så kanske du ska säga det till killen innan ni har sex :)


Fast det sämsta man kan göra om man har komplex för något är att påpeka det för någon annan. Liksom, människor är så fruktansvärt självupptagna att vi inte märker andras påstådda defekter förrän de påpekar det för oss. Och sen kanske det är allt man tänker på.