Forumet - Fixering

Jag känner en person som lätt blir fixerad vid saker. Jag har tänkt på det ett tag och känner att det inte är normalt. Hon blir lätt besatt av saker, om hon tillexempel sett en film hon tyckte var bra ser hon den igen flera gånger och pratar om filmen flera dagar efter. Om hon tillexempel lyssnar på en låt MÅSTE hon alltid skriva ner en text av låten på ett bord, en vägg, eller ett papper ( tvångstankar? ). Om man också pratat om något, kan hon skriva ner random ord man sagt på tillexempel ett bord. Hon ska alltid upprepa samma sak flera, flera gånger även månader efter det hänt. Hon ska alltid ha jättemycket uppmärksamhet också. Hon kan prata helt normalt med en, sen helt plötsligt kommer någon annan in i rummet som hon inte känner så bra och hon börjar prata jättehögt och hon börjar prata om typ när hon tillexempel ramlade i trappan medans hon kollar sig omkring för att se om någon lyssnar osv. Jag känner bara att hon inte är " normal ", vad normal nu är. Jag har funderat på tvångstankar, men det känns som att hon har något mer. Känner ni någon som är såhär? 

Spana också in:


Musicc:
Men det känns ju taskigt för tänk om hon verkligen har något psykiskt fel så hon inte kan rå för det. Men visst är det väldigt irriterande ibland :/

hon är patologiskt uppmärksamhetssökande o snyltar på andras bedrifter, det är dåligt karaktärsdrag... du kan väl bli arg fast hon är psykiskt sjuk. alla som gör fel är ju per definition psykiskt sjuka.