Forumet - Fläck i kallingarna under förspel

Fläck i kallingarna under förspel

758 0 15
Fan hjälp mig här alltså. Så sjukt frustrerande. Ligger i sängen breve en tjej, håller på o strular osv osv. Känner att jag kommer få till det, men fan vad kuken läcker!! Läcker ut äcklig jävla sperma och sen blir det en fläck i kallingarna.

Vilken tjej vill suga av mig då liksom? Det slutar ofta med att jag skiter i det och lägger mig. Dock kan jag inte skeda eller mysa med henne då hon känner en äcklig våt fläck på röven om vi skedar.

VAD FAN ÄR DETTA?! Hur får jag bort det? Helt sjukt, jag kommer inte eller något utan får mkt för"saft" eller whatever you call it. Snälla hjälp mig.... Största cockblocken ever.

Spana också in:

littleskytt:

Aa men gubben, vilken tjej vill ta i den då? tror typ jag kommit redan för fan


Lättar för bruden att ge dig en spontan avsugning om den ej är helt torr dude, hon kanske missat att dricka tillräckligt innan och är lite torr i käften :o
+ många tycker att det är nice när ens partner är så uppenbart kåt att det smittar av sig. Heh.
Om du nu tycker att sperma/försats är äckligt så kanske du inte ska ha henne att suga av dig. Det för fortfarande vanligt att pussas efter avsugningar också, vet du. Sedan kan du ta det lugnt ett tag och lära dig acceptera att sex är kladdigt. Det ska vara kladdigt, annars gör man fel och det är dåligt.

Om du inte skäms över fläcken så kommer hon att anta att det ska vara så, och det kommer inte att vara några problem. Om hon nu skulle bli äcklad är hon troligast inte mogen/redo för sex.