Forumet - Flak

Flak

5522 1 17

Spana också in:


Kudhos: varför ha mobilen med dig på flaket? Vilka bilder kommer du faktiskt ta? Jag bytte om till slängkläder och bara såg till att ha så kul som det går. Var helt dränkt i öl när jag kom hem. Bokstavligen dränkt.
Vill ju ha lite att kolla på efteråt.. Har sett flera klipp och bilder från flak, så tänkte att de kan va kul att ha :)

Skentrevlig: Hade med min mobil som alla andra typ. Visst blev man blöt men inget som gick sönder. Blev många roliga klipp man kunde kolla på efteråt. Risk / Reward my friend Blink
Hahahah får väl riskera mobilen då antar jag :P

Surf Nazi: Jag drack ölen istället för att hälla ut den.
HAHAH!

Kudhos:
Ålrajt, det kan du väl göra om du vill. Men att du kommer göra det är osannolikt. Som när man spammar med kameran på en konsert. Sen tittar man ALDRIG på bilderna därefter.

Ja fast det e inte som om jag ska filma hela, vill ju ta bilder och filma lite osv. Sen är det ju skillnad på å ta massa bilder på en kändis som man lätt kan googla upp bilder på och på sig själv + kompisar på studenten! Det är liksom en "en gång i livet" upplevelse, och jag vill ju även lägga upp några bilder på insta och fejjan, speciellt eftersom jag har amerikanska kompisar, då jag bott där och vill att de ska få se hur en riktig student ser ut, hahah!