Forumet - Flashback forum..

Flashback forum..

909 0 13
Är medlem på flashback och har varit det ett tag, tänkte bygga en ny tråd för en fråga så klickade på "Nytt ämne" men kom till en sida med följande text:
"du har inte behörighet till den här sidan. Det kan bero på en av flera anledningar:

1. Ditt användarkonto har inte rätt behörigheter för att komma åt den här sidan. Försöker du att redigera någon annans inlägg, komma åt administrativa funktioner eller andra system som kräver särskild behörighet?
2. Om du försöker att posta, kan administratören ha stängt av ditt konto, eller det kan vänta på aktivering."

wtf?! Alla mail med aktiveringsgrejer och sånt har jag följt instruktioner i, och man ska väl som vanlig medlem kunna starta en tråd?

Spana också in:

Häng inte på Flashback. Det måste vara en kombination av de dåliga sidorna av Youtube, USA och svenskhet. Youtube på grund av att alla kommentarer är arga och bittra som bin, USA för att både de bästa och de sämsta befinner sig där och svenskhet på grund av att de följer den inskränkta svenska mentaliteten till punkt och pricka. Fy vilket hemskt ställe egentligen.
sylar:

Fy vilket hemskt ställe egentligen.


Nä, nu tar du väl i. :) Håller med om att det finns mycket märkligt folk där, men det är Sveriges enda verkligt stora diskussionsforum som är riktigt aktivt. Om man ignorerar dräggen kan man dessutom hitta mycket kunnigt folk. Ställ vilken fråga som helst och du får svar, sen får du iofs sortera ut guldkornen från nötterna själv.

Gäller att hålla sig i rätt forumdelar bara. Man kan ju tex undvika pedofilerna, om man inte känner för att snabbt bli riktigt förbannad. [wink]
Hovnarren:

men FB är så mycket mer och kvaliteten på trådarna och diskussionerna håller mycket högre standard än UM.


Ja det är väl fördelen. Detta jag poängterade med min jämförelse om att både de sämsta och det bästa finns där.

Cruella De Vil:

Håller med om att det finns mycket märkligt folk där


Verkligen. Jag har längre undrat om det är vanliga svenson som hänger på Flashback, isåfall blir jag nästan mörkrädd över hur många personer som måste vara förbannad på en ute i vardagslivet.