Forumet - Fler våldtäktsanmälningar vid flyktingförläggningen i Mariannelund

Fler våldtäktsanmälningar vid flyktingförläggningen i Mariannelund

314 0 7
Gruppvåldtäkten på flyktingförläggningen i Mariannelund i december förra året var av allt att döma inte den första våldtäkten i lokalerna. Redan i juni 2011 anmälde en kvinna att hon samma månad blivit våldtagen där av Rafi Bahaduri, en tidigare dömd våldtäktsman som nu är en av de huvudmisstänkta i gruppvåldtäktsmålet. Trots bevis mot honom lade åklagaren ner förundersökningen. Om ärendet behandlats annorlunda i juni hade gruppvåldtäkten i december med största sannolikhet kunnat undvikas. Nu kämpar kvinnan som våldtogs i juni för att hennes fall ska tas upp för prövning av en domstol.

Källa: http://www.realisten.se/2012/03/04/fler-valdtaktsanmalningar-vid-flyktingforlagg...

Mycket är konstigt kring denna händelse. Hur kan en person som dömts för bland annat våldtäkt få arbeta som tolk för Migrationsverket? Hur kan boende i Migrationsverkets lokaler sitta och knarka helt öppet? Varför lägger åklagare ner en undersökning mot en dömd våldtäktsman?

Sverige är inte vad det har varit. Tyvärr.

Spana också in:

Verkar som att samtliga av de åtta åtalade är av utländsk härkomst och afghanska medborgare, varav en av dem tidigare blivit anmäld för våldtäkt och dömd för misshandel, narkotikabrott samt olaga hot. Knepig tillställning det här.

http://avpixlat.info/2012/03/09/atta-araber-atalas-for-gruppvaldtakt-pa-asylboen...


Åtta afghaner åtalas för gruppvåldtäkt på asylboende

GRUPPVÅLDTÄKT Åtta utlänningar, medborgare i Afghanistan, åtalades i dag för den brutala gruppvåldtäkten mot en 29-årig kvinna på Migrationsverkets flyktingförläggning i Mariannelund utanför Eksjö i december.

Sex personer greps redan i samband med att anmälan gjordes. Därefter har ytterligare gripanden gjorts. Sammanlagt åtalas nu alltså åtta personer av utländsk härkomst för den grova gruppvåldtäkten. En av de åtta åtalas även för ytterligare en våldtäkt av samma kvinna. Samtliga åtta har suttit häktade sedan de greps. Åklagare Gunnar Brodin yrkar på att våldtäkten skall anses som grov och vill se straff i intervallet fyra till tio års fängelse. Han kräver också att sju av de åtalade ska utvisas ur landet om de fälls.

---

De åtalade är:

Salahedin Hashemi - 20 år.
Mohammadi Zia - 20 år.
Morteza Afzali - 20 år.
Mohammadi Aziz Ahmad - 33 år.
Rahmati Hedayat - 20 år.
Azim Ahklaghi - 20 år.
Rustam Ghafory - 21 år.
Rafi Bahaduri - 24 år.