Forumet - Flickvän delar nudes till vuxna män

Flickvän delar nudes till vuxna män

486 0 1
Hej! Jag blev för ca en månad sedan tillsammans med en tjej som jag älskar mest av allt. Vi har en grym kemi och klickar väldigt bra med varandra. Denna tjej har tidigare lidit av ätstörningar och depression vilket hon medicineras för genom antidepressiva läkemedel. Något som hon just nu håller på att trappa ner för att hon mår bättre och för att hon påstår att jag hjälper henne att må så mycket bättre. Hon har dock också sagt att hon lider av dåligt självförtroende.

Denna tjej är min första kärlek och en person som jag verkligen älskar. Särskilt då jag själv lidit av dåligt självförtroende och en känsla av ensamhet. Hon har verkligen lyst upp min vardag. Samtidigt är jag en övertänkare och har därför varit extremt öppen med innehållet på min telefon, osv, för att jag vill att hon verkligen ska lita på mig. Denna öppenhet är dock något som jag inte blivit mött av från hennes håll. Jag har alltid upplevt att hennes telefon har varit väldigt sekretessbelagd men har valt att inte lägga för mycket energi i det då jag litade på henne.

Senare kommer jag dock att ertappa henne med att hon har Tinder och andra uppmärksamhets-appar (”dejtingappar”) installerade på sin telefon. Samtidigt så upptäcker jag att hon under en längre period har chattat med flertalet äldre män (hon är 19) i åldrarna upp mot 35 år och att hon kontinuerligt delat nakenbilder med dessa. Bilderna verkar mestadels ha delats över Snapchat Stories (öppet bildflöde för valda vänner) men upptäckte även flertalet direkt-”snappar” som hon hade svårt att förklara. Samtidigt fanns det mer intima privatmeddelanden som dock verkade vara från innan vi träffats. Hon erkände också att hon planerat att träffa en av dessa män innan vi blev tillsammans men att det aldrig blivit av. 

Jag blev såklart totalt förstörd när jag hittade detta då jag verkligen älskar denna tjej och då hon är den enda som ger mig någon typ av närhet. Hon blev lika ledsen över min sorg och uppvisade stor ånger över sitt beteende. Jag har tidigare levt med en konstant ensamhetskänsla vilket gör att jag värderar henne extra högt. Hon påstår dock att hon endast gjort detta då hon behöver uppmärksamheten för att må bra. I hennes sparade bilder så finns hundratals nakenbilder som hon har spridit på sig själv.

Hon gick med på att ta bort alla dejtingappar, ”snuskvänner” och bildflöden för att försöka uppvisa sin ånger. Tinderkontot rensades och raderades och flertalet vänner blockerades. Hon blev även mycket mer öppen med sin mobil och visade upp vad hon gjort. Känner spontant att jag kanske kommer bli sårad ifall jag ger denna tjej en ny chans, men upplever också att jag kommer känna mig så brutalt ensam om jag lämnar henne. Alla mina kompisar har flickvänner medan jag själv har halkat efter en del. Hon påstår att jag är hennes enda som betyder något och att hon inte trodde att jag skulle reagera så hårt över beteendet.

Känner samtidigt att jag i framtiden på något sätt kommer vara konstant orolig för att hon ska få nya behov av denna uppmärksamhet. 

Spana också in:

Svårt.

Det låter som att hon verkligen förstod att du blev sårad, att hon slutade och gick igenom o rensade bort visar också att hon bryr sig. Förmodligen för att det inte var nåt hon igentligen ville göra utan en dålig habit, eller som tvångssyndrom typ.
Jag vet hur det är att känna så och kunna göra vad som helst för att må bra eller lite bättre, man tänjer lite på gränserna då liksom. Man mår bättre i stunden men det lägger sig som ett ilsket oväder over ens liv, det tynger och blir svårt att komma ur. Sen vänjer man sig vid det och hjärnan inbillar en att det inte är så farligt, det är kanske därför hon inte insåg att det var en stor grej för dig.

Samtidigt förstår jag att det kan vara svårt att ge henne en chans, iom att hon mår dåligt så kan det vara en bana hon trillar in i igen, även om hon inte vill. Hur mycket hon än gillar dig så kanske du inte kommer vilja eller kunna ge henne den uppmärksamheten hon behöver.

Dock så kanske du var hjälpen hon behövde, och saknade bara en liten spark i baken för att inse vad hon höll på med.Du får kanske prata mer om det med henne, jag vet inte själv hur jag hade gjort så kan tyvärr inte hjälpa dig.