Forumet - Flickvän får ont vid sex, hur hantera?

Flickvän får ont vid sex, hur hantera?

2912 0 21
Min sambo lider av att det gör ont när hon har sex. Både när jag penetrerar henne med penis eller med finger. Vi har testat olika glidmedel och långt förspel men det verkar inte spela någon roll hur våt hon än är. Oralsex har hon dock inga större problem annat än att hon är orolig för att hon ska lukta där nere vilket leder till att vi sällan har oralsex. Allt som allt blir det extremt lite sex som vi två har. Samlag kanske en gång i månaden, om jag har tur nu. Oralsex en till två gånger i månaden och det är ungefär allt. Ibland så runkar hon av mig också men det går i perioder. Hon verkar inte vara så öppen för analsex heller.

Jag kan förstå att det är jäkligt jobbigt för tjejen som får ont så fort jag gör något men det här börjar tära även på mig nu. Jag har givetvis tagit upp det med henne ett par gånger men vad kan man göra? Jag har nu nästan börjat tappa lusten att ha sex helt, jag mår dåligt bara jag tänker på sex och det känns som om jag aldrig kommer få ha det resten av mitt liv (ja, hon är en fantastisk tjej och jag kommer inte göra slut med henne bara för att vi inte har sex). Jag vill inte heller nämna det alldeles för många gånger att jag mår dåligt av att vi inte har sex för då känns det som om jag pressar henne en massa och jag vet att hon mår skit av det. Så istället nu så håller jag inne det.

Till detta så hör också att jag köpte en vibrator åt henne för att kanske piffa upp vårt sexliv så gott det går. Jag tänkte att det kanske skulle leda till några framsteg men tji fick jag. Istället så är det nu så att hon ett par gånger i veckan tar vibratorn och ligger själv med den i sängen när jag sitter bredvid och ser på TV. Om jag försöker närma henne då och ta något initiativ så får jag ofta en besvärad blick tillbaka. Det har gått så långt nu att jag i princip hatar den där vibratorn, vilket jag har sagt till henne också. Men jag vill inte att hon ska sluta med den, hon ska väl få ha sitt roliga också men jag skulle bli glad om jag kunde få mitt med.

Jag känner att jag blir helt kall och dissig mot henne så fort hon tar fram vibratorn och jag mår dåligt så fort jag tänker på sex (vilket i stort är så fort man slår på TV:n och påminns av något random program där de har sex...). Jag vill inte bli sån mot henne men det kommer av sig sjäv. Och om hon frågar ifall det är något som är fel så vill jag inte säga för då känns det som om hon blir sur över att jag vill ta bort det enda sexet hon kan få och att jag tjatar alldeles för mycket om det.

Det känns som om jag är fast i en hopplös sits. Är det någon som ens har det minsta rådet åt mig så skulle jag uppskatta det tusenfalt!

Spana också in:

Det låter ju helt klart som vestibulit, men hon bör ändå besöka en gynekolog för att få en diagnos och kanske behandling.

Vestibulit är lite knepigt. För vissa kan det gå över. För andra blir det värre med tiden oavsett om man har sex eller ej. En del menar på att det hjälper att smörja in det onda området med en lokalbedövande salva (Xylocain, finns receptfritt på apoteket). Andra menar på att det hjälper att massera det onda området regelbundet, för då blir nervcellerna "avtrubbade" och slutar göra ont. För vissa fungerar glidmedel bra, men det har ni ju redan prövat.
Här är en bra sida med mer information: http://www.vestibulit.se/
Hon borde definitivt kolla upp det hos gynekolog, först och främst.

Sen kanske du kan försöka ta initiativ till sex med hjälp av vibratorn?
Så att det inte är hon som går iväg själv och onanerar, utan att ni gör det tillsammans. Kanske känns besvärande om hon ligger där och så kommer du in mitt i, vad vet jag. Börjar ni tillsammans har ni istället sex tillsammans, men med vibratorns hjälp.

Då kan ni ju ändå smeka varandra osv, och sen är det väldigt triggande att titta på varandra medan båda tar på sig själva. Då kan hon använda vibratorn, och kanske omväxla med att ge dig oralsex.
Gillar hon att få oralsex om man räknar bort lukt-rädslan så kanske du kan försöka lugna henne, eller så tar ni en dusch tillsammans precis innan så att hon kan känna sig helt fräsch.
kul_bus: Tack, det där var nog det första vettiga inlägget. Det fick mig att muntra upp lite iaf. Tack! [smile]

Lindblom: Jodå det har jag testat... Senast jag gjorde så så slutade med att hon tog vibratorn och körde solo med den. Sen blev det inte mycket mer med det. Jag testade smeka henne undertiden också men hon reagerade väl mest likgiltigt till det.

Och tro mig, jag har försökt ta initiativ ofta! Men efter att ständigt bli nekad så börjar man tappa orken att ens fråga efter sex, än mindre att att initiera något sorts förspel. Sedan så kan hon ibland också säga saker som "ikväll ska vi ha sex!" och göra en massa anspelningar på att vi ska ha det mysigt under kvällen men när det väl kommer till kritan så händer inget. Känns som om man får upp förhoppningarna varje gång för att sedan krossas och det börjar bli alldeles för jobbigt =/

Den gången då vi tog en månad utan sex var därför också dels för min egen skull så att jag visste att det inte skulle bli något sex alls och därför inte få upp förhoppningarna. Men hon reagerade med stort missnöje på att jag inte ville ha sex p.g.a. den här anledningen.
Hon borde gå till gynekologen så kanske problemet kan ordna sig

Jag har haft samma problem all penetrering gjorde ont de vissa sig efter mycket om och men att jag inte tålde p-piller. Så när jag hade varit utan dem i tre månader så var allt bra igen.
Under tiden jag hade ont så blev jag också lite anti sex och alla min pojkväns försök till att ha sex. Jag kunde vara med på det från början men sen när de det kom till kritan så kändes allt bara väldigt på pressat och jobbigt och all lust som hade funnits försvann. Man blir rädd att försöka sig på att ha sex när man vet att de oftast slutar med besvikelse på grund av att man får ont.