Forumet - Flickvän gjorde slut

Flickvän gjorde slut

680 1 24

wineing:
hmm ok. vene alltså. har fortfarande dåliga vibbar av att du inte litade på din tjej tillräckligt för att tro på hennes ord när hon sa att hennes vän var gay haha, men jag har väl ovanligt låga halter av misstänksamhet i kroppen 

Får dåliga vibbar av att du skuldbelägger någon som mår dåligt just nu. Borde inte fokus vara Hans situation nu? Hon kanske har varit otrogen och du vill hellre klanka ner på Hans personlighet?

För vad? Han var en liten bit svartsjuk för hans flickvän är på toa med en annan kille, innan han visste hur det låg till?

Om din partner skulle försvinna på toa med någon av motsatsa kön så skulle du såklart aaaaldrig tycka det är konstigt och inte ens fråga? Många anser sig veta - Tills de själv är i den situation. Tycker du dömer honom på tok för hårt, ärligt talat.

Tror de flesta i sitt liv har varit en gnutta svartsjuk i olika situationer men inte du va wineing?
hej det är jobbigt blivit dumpad många gg men lixsom hon vet inte vad hon går miste om!
fattar att det är jobbigt
blev dumpad för ca 2/3 veckor sedan av en kille som heter ricky han skrev älskar dig älskling 5 min senare skrev han jag vill göra slut
en gång var jag tsm med en tjej som hette vania hon gjorde slut dagen innan julafton pgv av otrohet
kärleken kan vara svår men försök att ändå ta det lungt och inte missa nåt och om du går i skolan försök att va där och fokusera jag klarar knappt av nåt i skolan längtre pgv av det
men behöver du prtaa så skriv bara privat för finns alltid!

Spana också in:
Emil jansson:
Förstår att du mår ytterst dåligt. Kärlek kan vara både fantastiskt och fullkomligt horribelt. Tänk på hur fint ni haft det, vilka ljuva situationer ni upplevt. Låt såret få läka, älta inte. Tänk på goda stunder, men fastna inte. Hon är inte den enda för dig, även om det känns som så för stunden. Du kommer att finna en ny kvinna som älskar dig.

Fundera också på huruvida, du vill vara ihop med någon som tvekar på deras känslor inför dig? Även om ni nu finner varandra igen och blir tillsammans åter, kommer det fortfarande finnas där. Det faktum att hon slutat älska dig tidigare. Det kommer att tära på dig. Kommer hon åter tappa sina känslor? Är jag tillräcklig? Dessa tankar kan vara mycket farliga och sluta upp med ett självdestruktivt beteende. I slutändan är det dig själv som du kommer att dras med livet ut. Det är viktigt att ta hand om sig själv. Ja, du mår dåligt just nu. Men att tvivla på sig själv under längre perioder, kan leda till djup depression. Där vill du inte hamna.

När du låtit dig själva känna dessa jobbiga känslor och fått utlopp för dem. Träffa nya. Som nämnt, du kommer att kunna känna det som du känt tidigare, för en annan flicka. Känner du dig inte redo? Ta kontakt med dina vänner. Umgås, snacka skit. Hitta på saker som du tycker om. Sysselsättning är A och O, men tillåt dig själv att få vara ledsen först. Annars kan det komma som en käftsmäll när du blir passiv och mår sämre än någonsin.

Ta hand om dig!