Forumet - flickvän har haft sex med andra ..

flickvän har haft sex med andra ..

6302 0 59
Min flickvän gjorde slut i februari, strulade och hade sex med samma kille och sen hittade hon en ny kille och hade sex med honom. Idag är vi tillsammans igen. (sen 3 juni, fick reda på allt det här i förrgår) Saken är att vi tog varandras oskulder och det betydde nåt för mig.
Jag gräms över tanken att hon gjort saker med dem som hon enbart brukade göra med mig. Tänker på det hela tiden.. Har träffat henne och pratat, och sa att jag behövde tänke tid om jag vill fortsätta
med oss.

Hur ska man tänka?
Ja jag vet att det hon gjorde inte var nåt fel.

Spana också in:

Återigen så VET jag att hon INTE har gjort något fel så det historien kan vi skippa. Det jag menar är att jag dras hela tiden med tanken att hon haft andra än mig, för mig var det speciellt att vi var varandras 'enda'. Nu känner jag mig äcklad för vi har haft sex så många gånger innan jag fick reda på det här och speciellt oralsex, som jag nu inte alls kommer känna mig väldigt sugen på att göra när jag vet att två andra minikukar varit och slaskat där inne .
OF 5:

vad är problemet ni var inte tillsammans [confused]
det är väll ändå det som är grejen med att vara singel att man kan göra vad fan man vill.


Men ..Walking:

Men är ni hjärndöda som svarat? Han tycker att det känns jävligt konstigt, inte att det är fel. Och han vill ha råd på hur han ska tänka eller något sånt.


Tack ! äntligen nån som fattar iallafall ..Buddah:

Du får komma över det helt enkelt. Lycka till att hitta tjejer som ej har haft sex med andra när du väl kommer upp lite i åldern.


Det är inget jag skulle ha något problem med, hade jag haft sex med andra tjejer hade jag aldrig ens brytt mig .
grejen är ju inte att han vill ha en "oskuld" grejen var att han fick veta det nyligen fast hon haft chansen att berätta det tidigare. och han dömer ju inte det handlar ju bara om hans magkänsla.

jag förstår om det känns konstigt men tänk att trots att hon haft chansen med andra killar så valde hon dig. ibland kan det vara bra att ändra sina rutiner för att inse att det man har egentligen är rätt
somkärlekenpåfilm:

grejen är ju inte att han vill ha en "oskuld" grejen var att han fick veta det nyligen fast hon haft chansen att berätta det tidigare. och han dömer ju inte det handlar ju bara om hans magkänsla.


somkärlekenpåfilm:

jag förstår om det känns konstigt men tänk att trots att hon haft chansen med andra killar så valde hon dig. ibland kan det vara bra att ändra sina rutiner för att inse att det man har egentligen är rätt


Tack, en som förstår iallafall :)
Det känns verkligen wierd ..
Jag förstår mycket väl om hur du menar.. Det känns lite äckligt och frustrerande att ha sex med denna tjej när hon legat med andra det brukar väl vara några tankar som uppstår och så va?

Men å andra sidan får du tänka på att de andra inte betydde något för henne jämfört mot vad du betyder för henne. Det bästa vore ju såklart om man kunde radera alla dessa påminnelser och tankar.. Olyckligtvis fungerar vi inte så..

Ta det som det är och jag lovar dig att det kommer att gå över förr eller senare, säg till att ni har en bra tid tillsammans så du slipper de tankarna istället. [wink]
Det känns säkert jobbigt, men det är inte så farligt egentligen. Men det här "äcklet" som du tror finns när någon har legat med någon annan är bara dumheter, ungefär lika fånigt som att tro på trollkonster. Du tror väl inte att det, bara för att någon haft sex med henne, springer runt små äckeltomtar i hennes fitta eller något? För det är ungefär så fånigt det är att tycka att någon är äcklig bara för att hon haft sex med någon annan, åtminstone om ni inte var tillsammans under tiden.

Såvida hon inte fick en könssjukdom eller blev gravid så finns det INGET fysiskt äckel kvar, så om du tycker att hon är äcklig så är det för att DU, i ditt innersta psyke, är äcklig. För det är ju där äcklet uppstår. I din fantasi.

Fast om det här handlar om att du tycker att hon har svikit dig så är ju det ännu mer korkat, för hon var ju singel. Du har däremot några anledningar att göra slut:

1. Ifall hon inte berättade och ljög om att hon hade haft sex med andra

2. Att hon gjorde slut på ett väldigt dumt sätt

3. Att hon beter sig jävligt fittigt.
Nachac:

Utveckla hur det känns. Vad som faktiskt är problemet. Jag förstår vad du säger, men att "det inte känns bra" säger inte så mycket. Vad i att hon har haft sex med andra stör dig?


Asså svårt att förklara, att hon haft sex med andra än mig helt enkelt. Hade jag träffat en ny och hon haft sex med tre så fine, bryr mig inte.Mawns:

Det känns säkert jobbigt, men det är inte så farligt egentligen


Jag vet, har mina stunder där jag inte bryr mig. Men andra sekunden så blir jag frustrerad . Tanken att hon GJORT det
Joelit0:

Jag vet, har mina stunder där jag inte bryr mig. Men andra sekunden så blir jag frustrerad . Tanken att hon GJORT det


Du tror inte att grejen är att hon GJORT det medans du INTE gjort det? [wink] Du kanske känner att du också borde få ha sex med flera tjejer om nu hon har haft det?

Säg det till henne isåfall. Du borde inte vara tillsammans med någon om du vill ha sex med andra, och du borde inte vara tillsammans med henne om du mår dåligt av det. Även om du mår dåligt på grund av skitdåliga anledningar.
Är du säker på att det är själva sexet som stör dig? Tänk efter och försök föreställa dig hur det skulle ha känts att dejta en helt annan tjej som inte var oskuld. Tex, om du hade träffat en ny söt och mysig tjej innan du blev tillsammans med ditt ex. Hade det också känts otänkbart av samma anledning?

Ett uppbrott är ju ingen bagatell, klart att ni inte bara kan köra på och tro att allt kommer att vara exakt som förut på en gång. Hon har sårat dig, även om det inte var med flit, och det är naturligt att det krävs tid att läka de såren. Har du tagit dig tid att känna efter hur du själv vill ha det, eller hänger du bara med som en vante och är glad för att hon har tagit tillbaka dig?