Forumet - Flickvän röker cannabis

Flickvän röker cannabis

2410 0 31
Hej, som rubriken lyder har jag en skapligt ny flickvän, 1 månad ungefär. Och hon röker på hela tiden och blir väldigt tråkig och på senaste tiden så undviker hon mig. Jag är extremt kär i henne och blir väldigt deprimerad när jag tex. Frågar om hon vill träffa mig och säger nej, men senare så är hon och umgås med sina röka polare. När hon rökt så ligget hon bara där och vill inte ens ge en puss. o varje sms när jag skriver att jag saknar henne så svarar hon inte. Inte när jag säger godmorgon eller godnatt heller. 
 jag mår asdåligt över detta eftersom jag är så jävla kär. VAD SKA JAG GÖRA?

Spana också in:


Notice: Lämna idioten säger jag bara
Idioten? Har du tänkt på att det kan finnas anledningar till varför hon röker på? Många gör det för att döva känslor, är en en idiot för det?

TS: När en håller på med droger i den grad att en inte bryr sig kan det vara svårt att få dess uppmärksamhet. Mitt förslag är att antingen prata med henne eller låta henne vara. Vissa människor behöver rasa för att kunna ta sig upp igen. Röker hon på på grund av att hon dövar känslor kanske du kan tipsa om ett tolvstegsprogram? Jag är själv i den behandlingen, och tro mig, det är det bästa som någonsin uppfunnits.
gör slut? hon verkar ointresserad. visst att det emellanåt kan kännas smått apatiskt att vara bäng men känns märkligt att man blir så avstängd att man inte pallar pussas eller svara på sms. tror ej du kan skylla det här på drogen. hon väljer att inte vara tillgänglig. 
Jag har rökt i många år och har stor erfarenhet av detta med rökande och relationer. Men när du skriver... 

Deprimeradkillepå18bast: hon röker på hela tiden och blir väldigt tråkig och på senaste tiden så undviker hon mig...
Deprimeradkillepå18bast: Frågar om hon vill träffa mig och säger nej...
Deprimeradkillepå18bast: När hon rökt så ligget hon bara där och vill inte ens ge en puss. o varje sms när jag skriver att jag saknar henne så svarar hon inte...
...så låter det mest som ett kommunikationsfel mellan er. Eller snarare ifrån hennes sida gentemot dig. Sedan ska du också ha i åtanken att det finns två olika sorters Cannabis - Indica som man man blir lugn, avslappnad och inåtvänd på och Sativa som man blir uppåt och pratglad och som funkar psykoaktivt. Med 100% sannolikhet så röker hon Indica.

Jag förstår dina problem till fullo. Snacka med henne och ställ kravet att hon får välja mellan dig och en rökfri relation eller att hon får välja sina polare och Cannabisrökandet.

En intressant fråga - vet du om hennes polare sysslar med andra droger?