Forumet - Flickvän vill snacka?

Flickvän vill snacka?

747 0 16
Tjena! Har precis suttit och chattat med min flickvän lite och hon sa att hon vill träffas på torsdag för att hon "måste snacka med mig". Jag blev orolig för vad det kan vara. Jag är sjukt orolig över att hon ska göra slut med mig, men samtidigt så tror jag inte att det är det hon vill.
För att jag skrev till henne att hon kan snacka med mig om vad som helst och så och att jag skulle tycka om henne vad hon än säger (och jag menar det verkligen).
Senast igår morse fick jag ett sms av henne där hon skrev att hon älskar mig superduper mycket och att hon saknar mig.
Men idag har hon verkat helt annorlunda. Vi har inte bråkat eller något, och jag vet inte alls vad det kan vara.

Kan tillägga att vi har varit tsm i ca 3 månader. Vi bor med ca 3 mils avstånd så vi träffas inte allt för ofta.
Jag är 17 och hon är 15. Hon är min första flickvän.

Så vad tror ni tjejer menar när dom vill snacka med en? Är det så att det brukar vara "göra-slut repliken" eller kan det vara något annat?

PS! Helst seriösa svar tack!

Spana också in:

isola:

Det kan ju vara vad som helst, måla ej fan på väggen. Hon kanske vill prata om något som hänt och hon mår dåligt över. Eller att hon vill ses mer, eller vad som helst.


Ja jag vet att det kan va vad som helst, men frågade henne precis om det var något allvarligt och fick svaret "Emm asså aa det är något alvarligt :("
Sitter nästan och skakar så orolig jag är just nu haha :(
Fattar absolut noll...
Är inne på Isolas linje. Det kan vara precis vad som helst, men hon borde ju fatta att du jagar upp dig som fan när hon säger att hon "måste prata med dig". Tala om att du jagar upp dig och att det är bra om hon ger dig lite mer info så du vet vad du har att vänta när ni väl ses.

EDIT: okej, mötet har redan ägt rum. Hur gick det, vad ville hon??
Vicarious:

Även om det var fem dagar sedan denna tråd gjordes, så tror jag att han fått dåliga besked. "Vi måste prata" kan aldrig betyda något bra. Antingen är hon gravid, vill dumpa dig eller har knullat någon annan under halva relationen


O de gjorde ju honom mindre orolig...

annoyed:

EDIT: okej, mötet har redan ägt rum. Hur gick det, vad ville hon??


Ja, vill oxå veta?!?!?
Vicarious:

Jag vet att det inte är kul att höra, men jag föredrar att inte ljuga om det. Att ge falska förhoppningar lär bara förvärra allt i längden. Jag gav ett seriöst och ärligt svar, vilket jag antar att han ville ha.


Du har en poäng, men e han redan orolig så ska vi nt måla fan på väggen åt honom[smile]