Forumet - Flickvänner med problem

Flickvänner med problem

187 0 69

Spana också in:

passaro:

Är nog dig det är fel på.


95% av tiden jag snackar med min flickvän (alla ex också) är hon deprimerad och ledsen.

Det var inga problem förut men efter flera flickvänner börjar det bli jävligt tröttsamt att sitta o trösta henne hela jävla tiden...

Låter ego visst, ett anonymt forum så jag ventar bara. Älskar jag någon kan jag sitta dygnet runt i år o trösta henne och dö för henne men herregud give me a break :( Känns som att man är BRIS..

Edit: Tror ni missförstådde lite, skrev dåligt.
Menar inte att dom inte får ha problem. Menar att dom är deprimerade hela tiden, 24/7.
JejeX:

Som om du är problemfri? [confused]


Menade inte att hon inte får ha problem. Märkte att jag formulerade allt som en idiot. Menade att alla tjejer alltid alltid alltid är deprimerade.. Alla mina flickvänner menar jag.

Hur fan lyckas jag alltid få mental cases som aldrig slutar må dåligt.
emery:

Du kanske dras till sånna tjejer. Eller så dras dom till dig.

Och jag undrar också vad som hände med kärleken. :((


Ja det tänkte jag oxo men när jag tänker efter så har alla varit normala när jag träffar dom men så fort jag blir tsm så känner dom för att öppna sin Big Black Dark Book och gråter ut varje kväll..
no idea:

Vadå problem? Vad är problem för dig? Alla människor har problem. Om du vill relaxa utan problem, get urself a dolly.


Nja inte har väl alla människor så stora problem att man är deprimerad och måste ta upp det för ens partner hela tiden? Tvärt om tror jag att de flesta människor oftast mår rätt gott och många problem är inga problem utan snarare småsaker eller utmaningar.

Själv har jag aldrig upplevt ett problem så stort och betungande att jag behövt dra ner någon annan med det och det tror jag inte att jag är ensam om. Och bland de som har gjort det så handlar det nog sällan om hela tiden utan snarare om någon enstaka gång under årens lopp.