Forumet - Florin

Florin

478 0 11
Hunden Florin är en rumänsk gatuhund som adopterats till Sverige och kommit lös.

Tänk att han förut var en gatuhund ingen brydde sig om men nu har en facebookgrupp, webbkameror uppsatta, ett twitterkonto (nä det är tyvärr inte han som twittrar), och ett hemsida som alla har en massa följare. Varenda kväll samlas folk för att leta hela natten efter honom. Blir nästan tårögd av hur fina folk kan vara. Man får hopp om mänskligheten av sånt här.

Dazed borde ansluta sig och ta hem hela äran genom att med något tricks återföra honom i säkerhet.

Spana också in:

Dan_the_ironman:

nu kommer väl folk gå apeshit men det är inte fint imo.


Varför måste man välja? Och ska alla åka till länder med svältande barn med matsäck? Om det inte handlar om adoption så kan de inte göra någonting åt deras situation. Sen finns det mig veterligen inte några stora motsvarigheter till barngalan, rädda barnen och dyl för djur. Hade detta handlat om ett barn hade det ju blivit ramaskri och hundratals människor hade letat 24/7 - vilket är förståeligt då ett barn i jämförelse med en hund klarar sig mycket sämre själv ute i snön.
isola:

vilket är förståeligt då ett barn i jämförelse med en hund klarar sig mycket sämre själv ute i snön.


BLEV GLAD AV DETTA IAF, EN DEL FÅR JU FÅR SIG ATT SKAFFA DUNJACKOR TILL DERAS SPETSAR LIKSOM [cry]

isola:

Varför måste man välja?


DET ÄR INTE DIREKT SÅ ATT JAG TYCKER DET ÄR DUMT ATT FOLK HJÄLPER TILL, MEN JAG UNDRAR LITE VART DEN GLÖDEN TAR VÄGEN NÄR DET ÄR ÄNNU STÖRRE PROBLEM SOM BEHÖVER TAS ITU

DET KÄNNS SOM ATT EN DEL MÄNNISKOR BARA GÖR SÅDANT HÄR OCH KÄNNER ATT DE GJORT NOG FÖR RESTEN AV LIVET LIKSOM
Dan_the_ironman:

MEN JAG UNDRAR LITE VART DEN GLÖDEN TAR VÄGEN NÄR DET ÄR ÄNNU STÖRRE PROBLEM SOM BEHÖVER TAS ITU


SOm vad? Folk vet väl inte vad de ska göra. Min farmor ger av sin lilla pension till typ alla välgörenhetsorganisationer för människor som finns, och det finns det nog fler som gör.

Dan_the_ironman:

DET KÄNNS SOM ATT EN DEL MÄNNISKOR BARA GÖR SÅDANT HÄR OCH KÄNNER ATT DE GJORT NOG FÖR RESTEN AV LIVET LIKSOM


Det är ju dumt men sedan finns det ju de som inte gör _någonting_ någonsin. Men jag tror att fler skulle göra saker om någon annan drog igång dem och det var lättillgängligt. Som sopköken de har i USA t ex. Men det finns ju en massa djurhem i Sverige som behöver volontärer. Hade jag bott nära ett sådant hade jag varit jättevolontärig, men de verkar bara finnas i utkanten av utkanten. Minns när jag skulle åka till Stellas katthem det var verkligen flera mil ut i obyggden där inga bussar gick.