Aviseringar
Rensa alla

FLY landet med hund


Ämnesstartare

Hej.

Jag skrev det här tidigare men jag glömde att signera frågan eller nått. jag är ny här..

Det jag skrev var att jag tänker fly till ett land i Afrika, jag har en kompis som jag kan bo hos och arbeta. Men det som sätter stopp för det är att jag absolut INTE kan göra det utan min hund.

Jag ser 3 problem med det hela.

1. Hon är skriven på min mamma. försäkring m.m, men jag adopterade henne. (Hon är med mig hela dagen, hon är min, basicly)

2. Inför resan. karantän, prover m.m.

3. När jag är där nere. så behöver jag ju försäkring m.m.

Jag vet att det finns hundar där nere som mår prima. både lokala men även importerade hundar.

Det jag vill ha hjälp med är. Hur kan jag genomföra det här?

Jag har en idé.
helt enkelt vaccinera hunden och allt det där. åka ner dit. och bara ringa hem och säga att jag stannar 2 veckor längre.. På så sätt är försäkringen avklarad.. jag vet inte. det är en idé bara det är därför jag skriver här, ifall ni har några bra idéer:)
kanske egna erfarenheter?

Om någon har haft samma tankar, dela gärna med dig:)

Jag kommer gå igen med det förr eller senare.. men jag vill inte vänta längre. jag är 19 år nu och är myndig, så jag kan gå igen med det nu.

Jag ber om ursäkt ifall det är dåligt skrivet. Men det här är andra gången jag skriver det här och jag orkade inte skriva perfekt 😛

Tack på förhand:)


   
Citera

Även om du har näst intill adopterat vovven så är den ju inte din, eftersom du inte är skriven som ägare på den. Då kan man ju nästan säga att du stjäl hunden om du flyr med den. Du lär behöva skriva över den helt och hållet på dig innan du gör något annat.


   
SvaraCitera