Forumet - Fly utomlands och byta identitet, överlevnad?

Fly utomlands och byta identitet, överlevnad?

4066 0 35
Alla har drömmar men min är lite speciell, pga mitt dåliga mående. Jag vill fly till ett annat land, byta identitet osv. Försöka överleva på egen hand. Sova i skogar och stränder. Alltså leva som en hemlös. Har gjort det hela sommaren och halva hösten fast det var lixom här i Sverige, nu vill jag bortåt. Tips?

Spana också in:

är väl inte så nödvändigt att byta identitet. men mmh har också sånna fantasier ibland.

spenatsmakarbajs:

Tips?


typ indien skulle jag gissa nog är ganska ultimata ställe att leva som luffare i[party] eller sydamerika? fast då måste du lära dig spanska. men är nog inte så nice att vara hemlös i sverige på vintern iaf.
Ett tips kan vara att resa med vänner, jag vill resa österut, skulle vara sjukt coolt att åka godståg. Tyvärr så kan jag inte så mycket språk så jag kommer nog hålla mig i Sverige. Sedan är Australien också ett land jag känner att jag vill göra. Men jag blir så rädd när jag är ensam och utan pengar. Skulle nog våga göra mer om jag hade sällskap.
eeeema:

hur då? hur kommer det sig? vart sov du? vad åt du? berätta!


Jag sov hos vänner för det mesta. Ett tag så brukade jag lura arabkillar på datingsida på mat, alkohol & husrum. Jag skrev alltid att vi var 2-3 tjejer som ville festa och ha kul, då skrev dom att vi var välkommna till dom. Dom ville ju bara få sig ett ligg lixom. Så vi åt där och drack tills vi blev så fulla så vi däckade och kunde sova ut och dagen efter lånade vi data av dom och gick in på datingsidan igen och letade upp nästa kille! Har hänt några enstaka gånger att jag behövt sova i trapputgångar eller parktoer.