Forumet - flygplans resan i word rede senter

flygplans resan i word rede senter

119 0 5
flygplan blev as spy sjuk och kräktes upp 1 liter som fyllde hela word trade senter golvet. sen sa dom som gobbar där att det va synd att vi krascha men vi kunde få låna deras flyg plan.
fortsättning
efter krasch smällen var det många glas splitter i marken, från flygplanssdelarna, spikarna hade gått upp. vingarna oxh flygplans mitten va inyte ihop. synd att flyg planet inte kunde styra så bra så dem åkte in i en mon virvelvind. sa en passangerare. de kom ett gätte löv på fram ruran och därför sa flygplanet att dem ska nöd landa i word senter...som var full folkat.alla gobbar isdag med att sortera papper extra personal, så det var o lämpligt att flygplans krasxchen skulle komma jusst nu.

2.5.2.8.44.2.8.25.46.
vidare befodra detta pappret... skriver de i mail. chefen håller på att skriva till sin kollega anna. och skriv ut de så ja skickar in de på lotto dragningen, vi vinner ett kemi labb om vi har tur.

nu hade flygplanet börjat krascha på ena sidan huset. hela blom plantan var trasig i krukan. åhhh nej drags att plantera om. säger dem på kontorer. innan dem sett skillanden att flyg planet fort sätter att krascha.
Isotop:

[bigsmile][bigsmile]


fortsättning följer
anna karin håll på att larma hon seger att det är ett lång samt flygplan och tänker ut en geni plan att ta på sig plåt handlskar och trycka emot tills flygplanet ramlade ner på gatan. då säger chefen vad oansvarigt tänk på de som går nere på gatan, och ala bilar.skulle du vilja betala skadde stånd?

det ville hon inte och dem kom på att dem skulle försöka bygga en landnings bana av rullband och alla ska hjälpas till. flyg planet hoppas att ingen skadas men blomm växten har han redan lovat att köpa ny blom kruka till nästa helg.
okej ur vägen!! alla måste ha 5 meter sägerhets avstånd när kraschen pågår. de blev ingen skada och näta gång ska flyg planet ta med en extra fall skärm i nöd fall så dem inte får något avbryte i gobbet på word senter.

Spana också in:

alla överlevde. några soom hetter pelle och gösta fick åka på shukhus spa semester och lyx resort för att återhämta sig från schochen. word senter fick ta pause i flera månader innan alla vågade gå tillbak till gobbet igen.

och flygplanet och kruk växten åkte till en vulkan anläggning på hemlig resa och träffa en lagare som gjorde att de fick 100% hälsa tbx.