Forumet - Flykt

Flykt

307 0 28
Hejsan!
Jag har funderat lite på att skaffa någon sorts nödfallsväska eller vad man ska kalla det, att ha om man skulle vara jagad av några kriminella, läskiga människor angående lite skulder eller liknande, som man drar ut garderoben lite snabbt och lätt för att ta med sig till närmaste tågstation, flygplats eller färja, utan att behöva oroa sig över saker man lämnat hemma som kan behövas.
Hur skulle ni göra? Vad skulle ni ta med er? Det ska vara lätt att bära men ändå räcka för en vistelse utomlands ett tag (veckor-månader, inte år).
Själv skulle jag nog ta med mig t-shirt, tjockare tröja, byxor, underkläder, jacka beroende på årstiden, något att ha på huvudet, hygienartiklar, pass, kontanter, ficklampa, penna och papper. Andra saker kan köpas efter att man kommit fram till sitt mål och är i trygghet.
Har ni några åsikter eller har jag tänkt över det mesta?

Hur skulle ni göra? [smile]

Spana också in:

Vatami:

Nåt fel på second hand?
Men det är väl ändå bra att vara förberedd?


Nej, varför ska du gå runt och oroa dig för sån idioti för? Bättre att använda kläderna och sakerna man har istället för att ha allt instoppat i en jäkla väska 24/7. Det tar tio minuter att packa, big deal. [zzz]
agitation:

Någonting du planerar att hamna i?


respons:

gå runt och oroa dig för


Nejdå, jag tittar kanske lite för mycket på dåliga actionfilmer...
Och visst,
respons:

tio minuter


ska man väl ändå ha...
Jag tänker mycket.
Det är så att jag har en väska som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med, tråkigt att bara låta den ligga i en garderob 24/7...