Forumet - Flyr! - se hit, tips behövs.

Flyr! - se hit, tips behövs.

223 1 2
Hallå!

Antar att jag behöver berätta av mig lite för att onödiga frågor ej skall ställas; är sjutton år, fyller strax arton. Sabbat två år på raden i gymnasiet, får ej på upp iår heller. Knarkar frekvent, mestadels amfetamin och syntetiska opiater, t.ex. Tramadol.
Bakgrunds historia; Far är alkoholiserad och misshandlade mig förut, har dock lärt mig att ta hand om mig, så nu rör han mig inte längre. Näsan, det är allt jag säger.
Mor är jättesjuk. Hon är aldrig vid medvetandet längre, vi har tagit farväl. Hon är den bästa som finns, men varit sjuk så länge jag minns. Försökt tagit självmord flera gånger. Kroniskt sjukhusbesök ledde till en mer permanent lösning, så nu ligger hon där, i någon form av koma och bara väntar in döden. Läkarna har berättat att hon inte kommer vakna upp ur den. Hon är borta.Bror bor i en annan stad, ingen kontakt.

--

Jag har fått nog. Mitt liv är trasigt. Ingen av er kan övertyga mig om något annat, jag behöver komma bort.Detta är något jag kommer fullfölja och MÅSTE göra. Jag har över 35.000kr, så det är ej något problem - behöver dock veta om man måste vara arton bast för att få resa ut ur landet via tåg/buss. Jag vet att det tyvärr krävs vid flyg, men om man t.ex. tar tåget över till Danmark, det är väl coolio? Finns det bättre sätt? Tips? Planen är att först och främst ta mig till Danmark, sen får vi se. Tyskland lockar, men Danmark är prio.
"Hur ska du överleva?" Det fixar jag på plats, oroa er inte.
"Snälla gör det inte bla bla" Tyvärr, bollen är redan i rullning. Har bestämt mig.

Tack för visat intresse och tack på förhand!
mithril:

Jag har fått nog. Mitt liv är trasigt


På vilket sätt skulle detta repareras om du bara flyr ifrån problemen på hemmaplan?
Du kommer väl antagligen att fortsätta knarka vart du än kommer (hoppas jag har fel här).
Du behöver knappast fly till ett annat land för att slippa din pappa. Om nu socialen är inblandad så vet de din situation och kan då hjälpa dig att hitta eget boende.

Ta tag i problemen och få hjälp att lösa dem, att fly kommer knappast att hjälpa dig i längden.