Forumet - Flytningsministern!

Flytningsministern!

2895 0 16
Vi tar det från början. Jag har alltid varit fresh och som vanligt "down there". En dag var allt fel. Det luktar, det är flytningar som aldrig förr och har varit det nu ett tag. Bubbliga, vita, gulaktiga, tunna, krämigare.. Varje dag.

Jag har trott att det bara varit tillfälligt, men nu kollade jag upp mig en gång för alla. Kollade blodet, gynundersökning och klamydia. Läkaren hittade inget fel.

Har haft svamp. Det är det inte.
Jag har testat Lactal. Det hjälpte tills jag slutade.

Det är ett stort problem. Är läkaren inkompetent eller bara för lazy för att hjälpa mig.

Jag lider av detta, och skulle vilja höra om det är någon här som är vettigare än läkaren jag fick ? För något är fel och det vet jag!

Jag är inte hypokondriker, så skulle inte skriva här om jag verkligen inte behövde er.

Tackhej [smile]

Spana också in:

Ponyo:

Det luktar, det är flytningar som aldrig förr och har varit det nu ett tag. Bubbliga, vita, gulaktiga, tunna, krämigare.. Varje dag.


jag känner igen mej delvis men det började isamband med att ja började med p-piller. har inte kollat upp mej men har grubblat på om det kan vara någon könssjukdom [shake] är sexuellt aktiv lr va man ska säga så det kanske bara är obalans med ph-värdet??
Ponyo:

Jag har testat Lactal. Det hjälpte tills jag slutade.


Lactal används för att stabilicera pH värdet. Min gynekolog sa att de funkade bara tillfälligt, precis som du beskriver det.
Men det är förmodligen pHvärdet som rubbats, och det du ska göra är att sluta använd tvål i underlivet och inte skölja in med vatten. Om det inte blivit bättre efter en månad ska du gå till ungdomsmottagningen och be om medecin.

Puss
Jag tänkte ändå att lactal skulle hjälpa om det nu var phvärdet som spökade. Har aldrig tvättat mig mycket med tvål eller så. Har testat allt. Undvika sex, lactal, ändra matvanor, sluta raka mig där nere, duscha mindre, duscha normalt, byta tvättmedel.

Blev bara så irriterad att jag for till ungdomsmottagningen och blev undersökt (första gången för mig). Fick en undersökning där Dom testade blod, klamydiaodling och vanlig gynundersökning.

Fick bara höra : - Det ser normalt ut.

Herre min gud! Jag fick ju gå hem som ett ännu större frågetecken.

Har haft det sedan jul... och nu har jag påbörjat en ny relation. Detta bidrar inte till någon vidare lycka på den fronten...

Tack för tipsen och hjälpen hörni :)[smile]