Forumet - flytta en gång till?

flytta en gång till?

562 0 11
Jag har bytt skola en gång redan, gick ettan i en skola och tvåan i en annan. Nu funderar jag på att flytta än en gång, denna gång till stockholm pga "karriär", och i så fall gå mitt sista gymnasieår på en jensenskola. Vad tror ni om detta, värt/ovärt? kommer det vara stört supersvårt att komma in i en klass efter två år?

Spana också in:

elverpigen:

vill göra små filmgrejer, och efter gymnasiet gå calle flygares teaterhögskola. Lättare att få jobb om man bor i sthlm och kan komma på provfilmningar/kan komma på kort varsel


ok, inte för att vara "den där" men det kanske är bra att se över andra utvägar med, om du nu gör det bäst i sthlm eller där du är vet väl du bäst antar jag.
Dan_the_ironman:

Att om du sitter i sthlm och har satsat allt på ett kort kanske det inte är så himla kul om det skiter sig.


alltså, sitter jag i sthlm och inte kommer in på calle flygare (efter studenten) eller tidigt känner att fan det här va inte min grej alls ang skolan kan jag ju alltid flytta hem igen lr göra ngt annat. Tycker det inte är så mkt "allt på ett kort", just nu är det tråkigt att jag fått flera bra erbjudanden som jag tvingats tacka nej till pga bor på icke-pendlingsavstånd till huvudstaden.