Forumet - Flytta Hemifrån

Flytta Hemifrån

1419 0 29
själv flyttade jag ut och bode i en husvagn i ca 6 månader helt själv ( pga renovering) så det var ju nice enligt mig men man började sakna egen dusch och toa ganska mycket. Dock tror jg inte hu har det problemet om du flyttar hemifrån xD 
Var kul att handla maten och sedan ställa in det i kylskåpet och man hade ingen som störde eller sa " nu tycker jag du borde gå och lägga dig!". 

Spana också in:

Renoverade med pojkvännen och morfar en del i lägenheten innan jag flyttade in. Det är skönt att flytta hemifrån till största del - man kan ha egna regler, dvs städa/diska/tvätta/handla osv utifrån sina förutsättningar. Bor själv just nu så det blir rätt ensamt och tyst, men tror att det sålänge är en vanesak. 

Det är mycket ansvar att ta hand om ett eget boende, men jättebra för den personliga utvecklingen!


019linnea: Renoverade med pojkvännen och morfar en del i lägenheten innan jag flyttade in. Det är skönt att flytta hemifrån till största del - man kan ha egna regler, dvs städa/diska/tvätta/handla osv utifrån sina förutsättningar. Bor själv just nu så det blir rätt ensamt och tyst, men tror att det sålänge är en vanesak. 

Det är mycket ansvar att ta hand om ett eget boende, men jättebra för den personliga utvecklingen!

också så är det väl roligt?

aristoteles:
Kanske bara är jag, men att handla är så tråkigt att jag ofta beställer hem istället för att gå på affärenMycket glad

Men då får man iofs fortfarande ställa in det i kylenBlink
Men att handla är så fridfult. Att gå där och bestäm villket frukostbröd du ska äta dagen därpå och vad du ska lägga på det brödet. Jag vet inte men jag självälskar att handla och sedans ställa in det i kylen xD Kan handla åt dig om du vill x)