Forumet - Flytta hemifrån?

Flytta hemifrån?

399 0 4
Hej alla!
Jag trivs verkligen inte i min lilla stad. Jag har få kompisar som jag inte trivs med och blir inte insläppt i ungdomsgängen i stan. Jag har prövat olika sporter och andra aktiviteter och verkligen försökt hitta nya vänner, men utan bra resultat. Skolan är väldigt stökig med många dåliga lärare. Det ända jag tycker om i den här staden är min familj och naturen här!
Jag vill flytta! Min familj vill inte, iallafall inte min pappa och mina syskon. 
Men jag är 13 år och går i 8:an. Borde jag vänta tills kag gått klart grundskolan och ska börja på gymnasiet? Eller är det för tidigt att flytta hemifrån när man ska börja gymnasiet? Går det att flytta själv och bo själv i en lägenhet i en ny stad när man är snart 14 år, eller är det en väldigt dålig idé?
Jag vet inte hur jag ska göra, flyttar jag så kommer jag nog sakna min familj, men inget annat. Och jag klarar inte av att bo i den här skitstaden länge till! 
Snälla, hjälp mig!

Inga kommentarer

Tråden har 4 svar. Sortera efter:
Att flytta innan gymnasiet skulle jag nog inte rekommendera.  Mycket pga ekonomi.  Sedan beror det lite på var i landet du bor.  Här i norr finns det några stycken som har övernattningslägenheter i stan ifall det är långt hemifrån till skolan. 
För gymnasiet finns ju flertalet internatskolor. Men det kostar ju en slant med boende där också. 
Så generellt sett så handlar det om vad du/dina föräldrar är villiga att betala tyvärr. Iaf så länge du klarar av att laga lite egen mat,begriper hur man tvättar kläder mm.. 

Spana också in: