Forumet - Flytta till Barcelona

Flytta till Barcelona

299 0 16

Spana också in:

uppenbar:

Allt jag vet är att man kan få ut Tramadol utan recept i Spanien [smile]


Och kodeintabletter, tror jag.

Sen tror jag det är mer eller mindre "lagligt" att röka gräs så länge man håller sig inomhus, pga. nån husfridslag de har som gör att snuten inte har nån rätt att kolla vad du gör i ditt hem om det inte är väldigt allvarliga misstankar.
hej, jag bor i Spanien, vad är du ute efter? tänker du studera juridik eller undrar du vad du får och inte får göra i vardagen?

I teori skiljer sig inte Sverige och Spanien rent juridiskt i vardagen, men i praktiken är det stor skillnad. Polisen är allmänt ganska liberala, Guardia Civil är hårda men bara när det behövs.

Det "värsta" som har hänt mig är att jag en gång fick hälla ut sprit för kanske 200 kronor mitt på gatan, sen fick jag gå och festa vidare utan böter :P

Gräs ÄR olagligt, vissa Svenskar intalar sig att det inte är det bara för att folk och ibland myndigheter ser mellan fingrarna, men har du otur och en paragrafryttare till polis ser dig röka på gatan så får du betala 900 kronor, om det är värt eller inte låter jag vara osagt.

Under sommaren är det dock mer eller mindre omöjligt att du åker dit för narkotikainnehav eller alkoholförtäring, då i princip alla gör det :P

om det är något mer du undrar över är det bara att fråga på!