Forumet - Flytta till fosterfamilj?

Flytta till fosterfamilj?

230 0 1
Hej!
Jag är en tjej på 14 bast som inte alls har det bra hemma. Senast igårkväll hade jag och min mamma världens bråk som slutade med att hon hade strypt mig, slagit mig och sparkat mig.

Ja, jag skolkar från skolan - för jag mår helt ärligt skit. Min pappa var alkolist under min barndom. Han har inte gjort mig illa på något sätt, men mamma.. Misshandel hit och misshandel dit. Varenda kväll tog han med mig till krogen och satt och söp med sina fyllekompisar och supflickvän. Efter det, kunde varit mitt i natten så satt han (stupfull) och skulle köra hem mig och honom, tillsammans med hans fyllekärring till flickvän.. Han kom nästan varenda dag hem full vinglandes i hallen, och flera gånger drack han och hans flickvän hemma och hade sex när jag försökte sova.. O hur gammal kan jag ha varit? 5? 6? Han hamnade i fängelse för en anledning jag inte ens vet om, då han har dragit en riktig bullshit historia.. I våras kom han ut och jag vill inte ha någon kontakt med honom alls..

Jag bor alltså själv med mamma och min katt, vilket jag gjort så länge jag kan minnas typ. Jag och mamma fungerar nt alls tsm. Hon har världens jävla temperament och antingen skriker eller slår mig så fort något inte passar henne. Jag mår jättedåligt pågrund utav det och har världens jävla skolångest.. Jag klarar nt av skolan längre, pågrund utav att saker som hon säger och gör gräver sig in så djupt i min hjärna att allt jag kan tänka på är att.. Hur blir det när jag kommer hem? Hon har te.x sagt saker som "ifall du inte gör såhär så slår jag ihjäl dig"

våren 2014 dog min mormor oxå. Hon va som min hjälte, o den ÄNDA i min familj som förstod mig.. O efter hennes död har allt bara blivit ett helvete. Är det bättre med foster? Finns det någon i Sthlm? Vill fortfarande gå kvar i samma skola då mina kompisar e allt jag har just nu o jag pallar int mer..