Forumet - Flytta till Oslo och lämna pojkvän i Sverige?

Flytta till Oslo och lämna pojkvän i Sverige?

2927 0 22
Hejhej! :)

H


Är en tjej som tar studenten denna vår och är otroligt sugen på att dra till Oslo och jobba lite till hösten samt nästa vår. Har bara ett problem...min pojkvän. Vi har varit tillsammans i ca 6 mån, allt känns skitbra. Han visste när vi träffades att detta va något jag ville och han säger att han absolut inte kan hindra mig utan det är mitt eget val. 
Ni tänker säkert att han bara skulle kunna flytta med mig men nope, han är ett år yngre. :) 
Det svider att ta upp det med honom men jag är villig att försöka ändå även fast jag är borta. Han kan ju komma och hälsa på och jag kan förhoppningsvis åka till Sverige då och då. Men vad tycker ni? Borde jag åka? Eller stanna hemma för hans skull. Han är ju ändå skeptisk när jag tar upp hela Oslogrejen och jag vill absolut inte att det ska ta slut pga detta utan jag ser det som en utmaning. Dela gärna med er av er åsikter :) Tack!

Spana också in:

Alla långdistansförhållanden någon jag känner haft har pajat, även de som varit helt säkra på att det skulle hålla. Tror att det är väldigt svårt att lyckas faktiskt. Med det sagt tycker jag du ska göra det du själv vill. Vill du helst av allt åka till Oslo ska du göra det, vill du mest av allt att ert förhållande ska fortsätta får du försöka hitta nån lösning som funkar för er båda. Är ju svårt att veta vad du borde göra utan att ha koll på typ allt i ditt liv och förhållande, så det vet du nog bäst själv om du sätter dig ner och funderar på det. Galen

Tycker du ska åka. Tror du kommer ångra att du inte gjorde det, att du står fast vid punkten du är nu på grund av förhållandet. Det behöver ju inte heller ta slut eller så. En flickvän till min kompis reste bort till USA i ett helt år. Han var där och hälsade på en gång men det höll och man tvekade aldrig på att det skulle hålla. De hade iof varit ihop i fyra år innan detta. 

Hade en till kompis där tjejen åkte ut och reste i 6 månader och det fungerade också väldigt bra. Tror ert förhållande snarare kommer lida utav att ni känner att ni begränsar varandra.