Forumet - flytta utomlands och ihop

flytta utomlands och ihop

2660 0 3
jag vet själv hur dumt allt detta låter, men jag vet egentligen själv att det är rätt men vill ändå höra andras åsikter och kanske få lite hjälp i att hitta argument. iaf, jag och min kille har varit tillsammans i två månader nu, och han ska flytta till Tyskland, som är hans hemland. Vi har försökt få hans föräldrar att låta honom stanna i Sverige men han får inte, därför tänker jag flytta med honom till Tyskland. Dock är vi båda "bara" 16, och jag kommer precis ha gått ut nian när han flyttar. Jag har tänkt mycket på hur det skulle funka om vi boende i egen lägenhet där, och vad jag skulle göra. men jag tänker som så att jag kan antingen plugga eller börja jobba. pengar är inte ett problem egentligen. men jag har inget kvar här i Sverige och nj håller min bästa vän och i princip hela mitt liv egentligen flytta till Tyskland. många säger att man är för ung för att flytta ihop vid 16 års ålder, men skulle det skita sig är det bara för mej att flytta hem igen, eller hur? vi har varit med varandra varje dag nu i två månaders tid och sover nästan varje natt med varann. Borde det funka?

J

Inga kommentarer

Tråden har 3 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

testa distansförhållande ett tag, se hur det går. om ni håller ihop och allt går bra, fortsätt så länge ni orkar i varsitt land och ses med jämna mellanrum (du säger att pengar inte är ett problem så jag gissar att du har pengar även till detta). sen, när ni varit ihop en längre period och du är klar med dina eventuella studier osv (så att du känner att du har en stadig grund och liksom inte lämnar allt för honom) så kan du ju fundera över om ni kan bo ihop eller så.

men börja med distansförhållande och se hur det utvecklas. en sak i taget.

Herregud!! Sluta skrämmas, vilket jävla projekt, hade haft mardrömmar över att bo ensam med sin käraste i Tyskland. Tycker TS borde tänka på gymnasiet istället. Nej jag är ingen gnällig gubbe, långt ifrån men detta är vatten över huvudet.