Forumet - flytta utomlands permanent trots väntande rättegång och skulder

flytta utomlands permanent trots väntande rättegång och skulder

576 0 14
Tänker flytta utomlands permanent och har en rättegång som väntar (det är bara en vanlig stöld, ingen större grej) har även krono kalle på mig på typ 30 tusen eller så, så det är inga större skulder. Hade tänkt dra till England, undrar bara vad som händer när jag börjat jobba där och så, kommer polisen bli kontaktad där, kommer deras krono kalle komma och knacka på dörren, eller är allt lugnt? lite funderingar bara... tacksam för svar.
donkendonken:

har en rättegång som väntar


donkendonken:

ingen större grej


donkendonken:

har även krono kalle på mig på typ 30 tusen eller så


donkendonken:

det är inga större skulder


Gillar ditt lugn. Vi dör alla en dag lix.

Undrar samma sak btw.
Har tänkt på det länge och antar att om de inte hör av dig under en tid börjar de väl efterlysa dig och får snart reda på din flykt till England. På så sätt kan de knacka på din eventuella dörr.

Spana också in:

Blitzen:

Polisen hämtar dig. Om han nu fortfarande befinner sig i Sverige.


Jo de kanske kommer och knackar på dörren.

Men om man aldrig är hemma hur länge orkar de hålla på och leta efter en för att man ska infinna sig på en rättegång som gäller ett mindre allvarligt brott..

"Dyker någon inte upp till rättegång kan vite på 2000 kronor utfärdas. Detta under förutsättning att den som ska infinna sig där har fått delgivningen."

Hm, men om man aldrig skriver på delgivningen, då kan man kanske låtsas att man inte kände till kallelsen till rättegång?