Forumet - flyttade från himmelen till helvetet..

flyttade från himmelen till helvetet..

204 0 21
gick ett år på ett hundsportsgymnasium där jag var kompis med i princip hela klassen (33) tjejer, och jättebra kompis med nästan hälften. [smile] men jag tyckte att jag valt fel gymnasium så jag flyttade hem igen, (bodde 25 mil hemifrån under det året) och började på byggprogramet..

här är mitt problem, min nya klass vill inte ha med mig att göra, de två andra tjejerna i klassen mobbar mig och killarna låtsas att jag inte existerar.. sätter jag mig brevid någon KANSKE de sitter kvar, oftast flyttar de på sig.. sitter alltid själv [sad] kan inte förstå vfr alla beter sig så, jag har inte gjort dem något! jag har lätt för att skaffa vänner men när man blir så nertryckt är det omöjligt!.. de är en grupp som har varann, skulle jag som ensam lyckas ta mig in i gruppen när de bara vill hålla mig utanför?!

Har velat byta klass men det går inte p.g.a. hur kursplanen är uppbyggd. vet inte om det finns någon annan skola jag kan börja på i stället.. ska välja måleri inriktning efter jul men det är inte alla gymnasium som har den inriktningen..

HJÄLP!!!! vad kan jag annars göra??[cry]

Spana också in:

Åhhh, så himla söt hund på din avatar! [love]

Aja, ont, försök hitta en annan skola med samma inriktning i närmaste stad om det finns. Eller så byter du helt linje. Om det nu inte försent då alltså.

Ehm, jag vet inte...

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Annars kan du tänka på att efter de här åren så kommer de här personer vara nobodys för dig när du väl är målare t.ex.

Jag vet, det är fruktansvärt svårt. [n]
sheltiegirl:

HJÄLP!!!! vad kan jag annars göra


Antingen stannar du kvar som en väldigt stark person och skiter i vad andra människor gör. Huvudsaken är att du får en bra utbildning.
Men eftersom det är jävligt svårt att göra så, så kan du ska försöka byta till en annan skola med samma linje. Då har ni ju en kursplan som stämmer överens. Kruxet kan vara att ni inte läst kurserna samtidigt. Men det är ju i allla fall värt ett försök.
Renesmee:

Antingen stannar du kvar som en väldigt stark person och skiter i vad andra människor gör. Huvudsaken är att du får en bra utbildning.


Tycker oxå de, men de är så svårt!

JejeX:

Åhhh, så himla söt hund på din avatar!


tack! ja han e underbar [love]

soimpolite:

aha trodde du precis börjat ettan. men du kan väl bli målare om du går någon annan linje också :S


läste ju ettan på hundsport och läser jag ettan på bygg..
Tilda1988:

vägra att bli dåligt behandlad.


Blir du illa behandlad så sätt ner foten och visa vem som bestämmer.
Du behöver ingen större anledning för att slå ner en av dina klasskompisar, och då tycker förhoppningsvis mängden "fan va koolt gjort". Du är nu en i gänget, men du får sitta i samtal med lärare om dåligt beteende osv (ev. avstängning om din skola har problem med våld sen innan)..

Våld löser vissa problem.

Om du inte vill det, försök hitta kompisar i en annan klass! På min skola(väldigt liten tajt grupp dock, kan liknas vid en klass) så har vi kontakt mellan alla tre årskurser och klasser. Bara för att de inte går i din klass bits de inte.