Forumet - Flyttar till Stockholm i april!

Flyttar till Stockholm i april!

8655 1 104
Hej kära UM:isar och andra besökare. Ville göra en liten klottertråd, för som det ser ut nu flyttar jag till Stockholm i april och det känns ju förstås ganska läskigt att börja om på nytt. Lite jobbigt att skiljas från sin sambo och sådana grejer. Vilka av er bor i Stockholm, alternativt pluggar på uni och kan berätta lite om plugglivet? Ni får också gärna lova att ni kommer över och dricker vin och te med mig om jag har en jobbig dag och saknar den här knas-ön någon dag.Edit: Jag kom in på utbildningen men första kursen börjar först i April så jag tog bort allt som har med januari att göra. Wöö! 
Senast ändrad 22 Jan 2014, 22:36 av time

Spana också in:


terrormat: Jag har sökt till SU och Södertörn. Tror inte att jag kommer in den här gången, men jag hoppas!
Men åh, har sökt precis samma! 

Raggaren:
Vi festar sjukt mycket, på söndag ska vi på kryssning. Kommer bli askul!Var ute å festade med mina ekonomer igår också. Då hade vi pub-runda i stockholm.
Men alltså åh.
Ekonom, pub-runda, kryssning, yolo. Du kunde inte ha övertygat mig mer om att det vore helt fel väg för mig att gå. Härigud.
Anura: vad skall du läsa om man får fråga? Grattis iaf! :)
Det ser jag först när jag kommit in, tänker jag mig. Har en hel rad olika alternativ.

Bor i södra storstockholm och pluggar på Södertörns Högskola (som  f.ö. är ett rätt praktiskt alternativ om du är intresserad av humaniora, multimedia, samhällsstudier eller dylikt.) Har pluggat idéhistoria och psykologi där. Pluggar sociologi för nuvarande. Rätt simpelt plugg i övrigt, ligger i förorten och är rätt modern, schyst bibbla, bra restauranger, helt okej pub osv.

Att komma in på utbildningar brukar inte vara något större problem såvitt jag vet. Bostad är en annan grej dock.


Tamburinmannen: Bor i södra storstockholm och pluggar på Södertörns Högskola (som  f.ö. är ett rätt praktiskt alternativ om du är intresserad av humaniora, multimedia, samhällsstudier eller dylikt.) Har pluggat idéhistoria och psykologi där. Pluggar sociologi för nuvarande. Rätt simpelt plugg i övrigt, ligger i förorten och är rätt modern, schyst bibbla, bra restauranger, helt okej pub osv.

Att komma in på utbildningar brukar inte vara något större problem såvitt jag vet. Bostad är en annan grej dock.

Har sökt till Södertörns också. Bostad har jag. :)