Forumet - Född på vår/sommar => svårighet att styra känslor

Född på vår/sommar => svårighet att styra känslor

4407 0 34
En ny forskningsrapport visar att människor födda på våren eller sommaren har större problem med humörsvängningar än de som är födda på hösten/vintern. Känner ni igen er?

http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/780536-fodd-pa-sommaren-da-har-du-samre-humor-an-andra

Spana också in:

det känns lite olyckat (sannolikt inte ett ord än, men det borde vara det) att ställa den här frågan på ett ungdomsforum med tanke på att ungdomar över huvudet taget brukar ha problem med humöret. särskilt också alla muppar som hänger på just det här forumet.

Razor: Född på höst/vinter- medel/stora problem med humör

durga: det känns lite olyckat (sannolikt inte ett ord än, men det borde vara det) att ställa den här frågan på ett ungdomsforum med tanke på att ungdomar över huvudet taget brukar ha problem med humöret. särskilt också alla muppar som hänger på just det här forumet.
Än så länge är det 50-50 i statistiken.
Razor: Än så länge är det 50-50 i statistiken.
vad spelar det för roll så länge du inte kan jämföra med andra grupper? det är urvalet jag klagar på, inte resultatet. förväntar du dig ha fått "rätt" svar bara för att fördelningen är 50/50? i en grupp med större åldersvariation hade du kunnat få en fördelning på exempelvis 25/75 mellan stora och små problem och då framkommer det istället att ungdomar avviker. det är inte som att 50/50 kan förväntas vara ett normalt värde utan något att jämföra med.

durga: vad spelar det för roll så länge du inte kan jämföra med andra grupper? det är urvalet jag klagar på, inte resultatet. förväntar du dig ha fått "rätt" svar bara för att fördelningen är 50/50? i en grupp med större åldersvariation hade du kunnat få en fördelning på exempelvis 25/75 mellan stora och små problem och då framkommer det istället att ungdomar avviker. det är inte som att 50/50 kan förväntas vara ett normalt värde utan något att jämföra med.
Slappna av lite, det är inte hyperseriöst.
Inga humörsvängningar.
   Men jag kan ibland kanske tre gånger i månaden bli sådär oerhört överlycklig och smilar typ åt alla inklusive mördare osv... skrattar typ för världens minsta. Lite så vart jag idag men tror 100% att det var pgaa jag vart trött idag. Men man känner sig så superbra när man är så nöööööjd som jag kan bli vid de få tillfällen kan gå runt hemma och sjunga i en halvtimma och typ älska det även då jag sjunger kasst Mycket glad.
    Annars så är jag normal/trött.