Forumet - Följer du något på TV?

Följer du något på TV?

1453 1 15
Med alla VOD-tjänster idag som netflix, hbo nordic, dplay, svtplay, etc etc etc, så hör jag allt fler som inte följt något på tv utan på (väldigt) länge gör det på någon av tjänsterna, och tänkte därför kolla hur det ligger till med alla här - följer ni något på TV? Finns det en viss tidpunkt på en viss dag eller vissa dagar i veckan då ni sätter er ner o slår på TVn för nu börjar den där serien ni följer? Eller är TV något ni finner förlegat, gammalt och kanske rent av överflödigt?

Följer du någon serie (ej ex. nyheter och samhällsprogram) på TV?

Spana också in:

Bor man på landet och saknar parabol och bara har tillgång till marksänd TV samt 100GB/månad mobilt bredband så blir det inte så mycket streaming.
Kollar mest på deckare typ Mord i paradiset, Morden i Helsingör, Brottsplats Mallorca samt även gamla Columbo är faktiskt riktigt bra. Samt många dokusåpor typ Robinsson, Farmen och på måndag börjar Idol.
Vad bra att jag följt en tråd jag själv skapat xD Okej, först och främst jag själv - följer inte något på TV - det finns en del jag tittar på på TV, men det är inget jag liksom planerar att då ska jag se det o det, utan det handlar om att sitter jag o tittar på TV så är det mer "jaha nu är klockan si och så, då går ju det där på den kanalen" och ofta kommer jag in mitt i eller precis efter en serie börjat.

Men annars intressant att några här ändå fortfarande tittar på TV.
time: Räknas det om man ser serien på en streamingtjänst direkt efter att det släppts på tv, men verkligen bänkar sig ner en gång i veckan för just programmet?
Faktiskt inte tänkt på detta xD Jag får dock nog säga nej till detta då jag mer är nyfiken på i vilken utsträckning de unga här fortfarande tittar på vanlig TV istället för att bara strömma något till den.


Hjärta
Blir tvungen höra idol från tvn och talang på youtube via tvn, lyssnar på nyheterna från mitt rum, favorit kanal är kunskapskanalen när det är om japan eller grafitti, serien 100 är väl okej men för mörk,

nyheter från mydramalist som jag hör efteråt på nyheterna och ser ibland nyheter på mammas mobil eller lyssnar  när pappa läser upp, det var kul och se en bild i tidningen där djuret tog en badkrukas dator och badkrukan glömde handduken.

Bläddrar i damtidningar.