Forumet - för alla ni som tänker på att gå IB!

för alla ni som tänker på att gå IB!

290 0 20
Gör det inte.


hälsn.
bitter tjej som inte kommer kunna komma in på några naturvetenskapliga linjer i sverige i höst pga saknar behörighet pga får bara läsa 6 ämnen och även om hon läst biologi och kemi på universitetsnivå och matte e redan så får hon inte ändå samt så har hon kollat med komvux och dom släpper inte in henne pga är ej klar med gymnasiet än och hon kommer behöva vänta ett år för att kunna söka in till miljövetenskap även om det är inte så många som söker för att hon saknar fysik a även om hon redan läst naturvetenskap a + b redan och kommer lätt klara det för hon har spenderat två år av att skriva runt 50 labbrapporter, lärt sig hybridiztion of sp3 orbitals och inte haft något liv.
och för att jag känner IB elever och vet att alla är små ambitiösa Jan Björklund anhängare som säger saker som "Jag har inget problem att tjäna pengar på andra människors arbete" och "Men barnarbete är alltid ett val av barnen!" så kommer ni säga emot mig men ni har alla fel.

Spana också in:

dazed:

Jaja trist hur som i all skadeglädje. [sad]


Jag har haft så många nervsammanbrott och så många dagar jag pluggar hela dagen sen lägger jag mig vid 12 och vaknar vid 3 så jag ska kunna plugga 3 timmar innan jag måsta ta tåget i 65 minuter för att kunna komma till skolan. [sad]