Forumet - för gammal för mig?

för gammal för mig?

345 0 11
Jag är en tjej på 16 år och började snacka med en kille på nätet för en vecka sedan ungefär och vi har mycket gemensamt, jag är intresserad av honom och han i mig. Vi är helt enkelt ''på g''. Nu är det bara ett problem och det är att han är 22 år. Vi har bara pratat på msn men jag har varit ''på min vakt'' så han inte bara är ute efter sex men det verkar inte som det.

Tycker ni att jag ska träffa honom eller borde jag inte det för att inte riskera något?
Det är egentligen fördomar och åldersideal som säger att man ska vara på ett visst sätt pga en viss ålder. Vi är trots allt individer och människor utvecklas individuellt. Om ni skulle tycka om varandra på allvar så låter det fördomsfullt att säga att det är fel, det är rentav lagligt.

Du ska bara träffa honom om du verkligen känner att du vill. Men du borde vara försiktig: träffa honom i så fall på ett offentligt ställe där andra ser er, inte ensam.
Om det känns rätt att träffa honom så gör det. Känns det fortfarande lika rätt efter att ni setts så skit i åldern! Eller jag det är klart det finns gränser men i det här fallet skulle det väl funka om ni trivs med varandra.

Men som mynona skrev så är det väl lämpligt att ses på nåt offentligt ställe första gången, eller kanske till och med första gångerna.

Spana också in:

snigel:

varit ''på min vakt'' så han inte bara är ute efter sex men det verkar inte som det.


märker man väl inte på en vecka

även fast han bara han bra intentioner så är det tveksamt om det skulle fungera vidare bra, när man är 16 är man mycket yngre än vad man känner sig o kommer mest sannolikt att förändras mycket

men just ni två kanske skulle få det bra, allt är ju möjligt osv