Forumet - För i helvete, ge upp

För i helvete, ge upp

3881 0 133
Jag blir ofta kallad för sverigedemokrat här på um, från flera personer. Ett falskt rykte som jag nu är sjuhelvetes jävla trött på. Fin in i era huvuden att jag tar avstånd från SD. Jag röstade inte ens på dom i valet. De som fick min röst var sossarna, om ni måste veta.
Jag har inget emot invandringen och allt vad det heter. Man är inte SD:are bara av orsaken att man gillar Sverige. Är danskar som gillar Danmark och rasister? Skitsamma vilket land vars folk det än månne vara. Om det inte passar sig att man gillar Sverige, kan ni som inte gillar den åsikten packa väskan och dra till ett annat land.

Det här ryktet har spridit sig som en löpeld. Och jag är så trött på det.

Spana också in:

isola:

Hur???


Få henne att fundera lite kring sin bekantskapskrets.


OF 5:

Det är så människor fungerar bara vänja sig vid.


Vänja sig..? Jo, tjenare. Jag har försökt att stå ut. Men till sist tar tålamodet slut och det var först nu jag sa ifrån i denna tråd för den sakens skull, hopp om att få slippa dessa anklagelser.
antrax:

Taskigt.


Det tycker jag med[sad]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


kraamiszz:

Jag tycker också om Sverige. Jag är fan inte rasist för det.


Nä, jag förstår det. Jag fattar inte varför jag får sådana anklagelser heller. Jag fattar heller inte varför jag är rasiststämlad över um pga detta[sad]
Volvo4life:

jenare. Jag har försökt att stå ut. Men till sist tar tålamodet slut och det var först nu jag sa ifrån i denna tråd för den sakens skull, hopp om att få slippa dessa anklagelser.


det finns inget människor är bättre på än ryktesspridning. brukar lösas bäst genom att flytta.