Forumet - För lång...?

För lång...?

4458 0 36
Jag förstår dig precis. Är en tjej på 15 år och är nästan 1,80. Känns jävligt jobbigt, speciellt då man tycker om en kille och den är mycket kortare än en. Jag tycker att om du verkligen inte vill bli mycket längre så gör som åvanstående och ta stopp piller eller så finns det massa sånna där videos på internet som ska säga till ens undermedvetna att krympa (var inte så skeptisk, det har funkat för många)

Spana också in:


Timmis: Tjena! Har ett problem som jag dagligen påminns om! Att jag är ovanligt lång för min ålder! Jag är alltså kille, 193cm och är 14 år gammal (fyller år ganska nära början av året, så typ snart 15år då) min längd just nu är inget jag skämms JÄTTE mycket för i nu läget, men vet enligt kurvan av skolsystern så blir jag kanske mer än 2 meter när jag blir fullvuxen...
Alla mina vänner är ca 160 och måste alltid kolla ner på dem medans dem klrid kollar upp på mig...Förvirrad det har också redan nu gjort de svårt för mig att sitta i bussar, flygplan, bilar mm.  Finns det ngt jag kan göra för att sluta växa??
Eller måste jag bara leva med det...?
lev me de och börja i basket lol. hahaha inget fel me långa killar ;)
Min pojkvän var över 190 cm när han var 14, minns inte exakt hur lång. Idag är han snart 20 och har väl växt någon cm sen dess då han nu är ca 195 cm. Sen är det ju inte lika för alla. Tycker absolut inte att du ska oroa dig för att bli ''för lång''. Var stolt. Jag är 179 cm lång tjej och jag har aldrig tyckt att det har varit jobbigt att vara längre än mina kompisar.