Forumet - För lite HBTQ människor i filmer/serier/spel?

För lite HBTQ människor i filmer/serier/spel?

6001 0 44

Spana också in:

asså vad är det här för jävla idiotiska tomtar, om en person är heterosexuell, skulle spelet handla om att vem som lyckas knulla flest brudar i fittan för det?

" att HBTQ inte skulle passa in" om jag sitter och kör uncharted vad hade Drakes läggning spelat för roll? Man hade bara behövt byta ut  elena mot en kille, men vad i handlingen hade förstörts? vad hade det spelat för roll förutom att påverka kidsen att det är ok att vara gay, vilket det är.  

Weeaboo: Vad skulle ett sånt spel med htqare handla om egentligen. vem som lyckas ta mest kukar i röven under en och samma pridekväll?
varför skulle spel där icke heterosexuella behöva handla om sex mer än spel om heterosexuella handlar om sex? du ger ett så dåligt intryck av dig med sådana uttal. jag förstår inte riktigt varför man faktiskt vill bli betraktad som en karikatyr av en fördom

mynona: varför skulle spel där icke heterosexuella behöva handla om sex mer än spel om heterosexuella handlar om sex? du ger ett så dåligt intryck av dig med sådana uttal. jag förstår inte riktigt varför man faktiskt vill bli betraktad som en karikatyr av en fördom
har svårt att se transpersoner ta plats i något spelscenario faktiskt. kanske att de skulle kunna ha någon form av biroll i nutidsspel, men typ resten av action, fantasy och rpg där någon form av kamp infinner sig så är det ett blankt nej då de är så sexuellt undfallen i sin natur att det inte skulle verka trovärdigt. 

eller ja, typ spel i linje med sims skulle de kunna få utrymme att verka inom antar jag.